Gewoon Lekker Galmen Koor

Zwolle – Vrijdag 3 juni ging ik zingen bij Jan Kortie in het Dominicanenklooster in Zwolle. Ik wilde daar al heel lang een keer zingen: dit klooster stond op mijn lijstje van kerken waar ik dolgraag de akoestiek zou willen testen. We zongen, met zo’n 70 mensen in de Refterzaal. Prachtig. Ik heb me helemaal uitgeleefd. Na afloop liep ik door de prachtige gangen van het klooster en sprak ik een vrouw, die me enthousiast meenam naar de kerk. Het was 22.00 uur, donker, en ik mocht, in die grote kerk even in mijn eentje zingen! Wat een cadeautje!

Dat cadeautje wil ik jullie ook geven: Woensdagavond 29 juni, mogen we in het Koorgedeelte van de kerk in het Dominicanenklooster in Zwolle, van 19.30 – 21.30 uur. Je gaat ervaren hoe moeiteloos zingen is! Je gaat ervaren hoe moeiteloos afstemmen is! Je gaat ervaren dat er ZONDER oefening en ZONDER bladmuziek en ZONDER vaste tekst toch heel veel te zingen is. Je gaat ervaren hoe eenvoudig meerstemmigheid is! Je gaat voelen hoe snel je zingend verbindt met anderen en hoe je daarvan kunt genieten (mocht je dat nog niet weten..)! Je gaat, wanneer je wilt, ervaren hoe jouw stem solo klinkt in deze prachtige omgeving.

En deze ervaring van moeiteloosheid, ruimte, groeien, mogelijkheden, plezier, energie, neem je ook nog eens mee in je dagelijkse leven. Omdat je nu weet hoe het voelt!

Wil jij daar bij zijn? Voor een bedrag van 20,00 euro? Schrijf je dan hier in, voor maandag 13 juni, want dan moet ik nl. definitief reserveren. Dat kan natuurlijk alleen als het GewoonLekkerGalmenKoor groot genoeg is. http://eepurl.com/b4YxyX

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Na afloop liep ik door de prachtige gangen van het klooster en sprak ik een vrouw, die me enthousiast meenam naar de kerk. Het was 22.00 uur, donker, en ik mocht, in die grote kerk even in mijn eentje zingen! Wat een cadeautje!

  Dat cadeautje wil ik jullie ook geven: Woensdagavond 29 juni, mogen we in het Koorgedeelte van de kerk in het Dominicanenklooster in Zwolle, van 19.30 – 21.30 uur. Je gaat ervaren hoe moeiteloos zingen is! Je gaat ervaren hoe moeiteloos afstemmen is!
  ————————————————————

  En dat cadeautje kost je wel 20 euro. 1 april hebben we pas nog gehad.  Maak melding

 2. Zo mooi was en blijft het Dominicanenklooster hopelijk, en wel als mensen die er gebruik van maken, mensen die er naar de kerk gaan en mensen die ervan genieten als ze erlangs komen, zorgen dat het onderhouden wordt. Voor niets gaat de zon op, drama! Of dacht je dat Onzelieveheer bijkluste en de verwarming aanzette?  Maak melding

 3. Tuurlijk, niets voor niets….
  Maar 20 euro p.p. om twee uur met elkaar te zingen vind ik belachelijk duur.
  En laat ik dan nog duidelijker zijn: er kan niet genoeg gezongen worden:D


  Maak melding

 4. ‘Dit cadeautje wil ik jullie ook geven’, maar omdat cadeautje te ontvangen moet je wel zelf E 20,- betalen. Je zou bijna denken dat hier slinks gewoon ordinair reclame gemaakt wordt…


  Maak melding

Reageer