Sport- en Beweegdag voor iedereen!

Zwolle – Op Vrijdag 10 juni organiseert MacsMoves in samenwerking met Stichting LifeGoals een sportdag op Sportpark de Marslanden. Deze dag staat in het teken van gezonde deelname aan de maatschappij en is bestemd voor, zoals dat zo mooi heet: ‘mensen met een afstand tot de maatschappij’. Dit kunnen dak- en thuislozen zijn, mensen met een WA-jong indicatie of anderszins mensen die graag meer in contact met de maatschappij zouden staan dan nu het geval is.

Tot nu toe hebben zich meer dan 40 deelnemers aangemeld voor het sportmix programma en hebben zich reeds 7 voetbalteams aangemeld, onder andere: Creating Balance, Dimence, Leger des Heils, Vitree, deelnemers uit de Herberg en anderen. Inloop vanaf 10:30 uur voor deelnemers van de sportmix en het voetbaltoernooi. Om 11:00 uur openen we gezamenlijk de sportdag waarna de diverse sportclinics en het voetbaltoernooi van start gaan. Sportmix:
Men kan kiezen uit: Running, BBB-steps, mountainbike, frisbee, jeu des boules, boksen, mini-tennis en een mogelijkheid tot korfballen. De inschrijving voor deze rondes vindt plaats in de kantine van SV Zwolle bij aanvang van de sportdag.

Voetbaltoernooi:
We spelen op een kwart veld in teams van 5 tegen 5 (inclusief keeper). Een mix van medewerkers/begeleiders en cliënten is mogelijk. Afhankelijk van het definitieve aantal teams wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt op de dag zelf. De eerste wedstrijden starten na de gezamenlijke opening en het toernooi duurt net als de sportmix tot 15:00 uur.

Beleidsprogramma:
Voorafgaand aan het toernooi zal Marcus Jan Schiere van MacsMoves om 10:00 uur een korte presentatie geven over de ervaringen van de afgelopen 5 jaar sportprogramma’s voor mensen met een afstand tot de (arbeids-)maatschappij. Indien u dit wilt bijwonen, laat het dan weten door middel van een reply op deze mail.

Versnaperingen, lunch en BBQ:
Aan alle deelnemers wordt een kop koffie of thee, een uitgebreide lunch en een lichte BBQ na afloop aangeboden. Graag horen we of u aanwezig bent en met hoeveel mensen, zodat we daarmee rekening kunnen houden.

Samenvatting:
– De dag is wat deelname betreft al een succes, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Misschien kent u mensen die het leuk vinden deze dag te beleven, laat ze het dan vooral weten en neem vervolgens contact op via een antwoord op deze mail.

– Het programma:
10.00 uur Beleidsprogramma
10.30 uur Inloop
11.00 uur Gezamenlijke opening
11.15 uur Start sportprogramma: Sportmix + Voetbal
13.00 uur Lunch
15.00 uur Einde sportprogramma
15.15 uur Prijsuitreiking + BBQ

– Het beloofd een mooie dag te worden!

Locatie:
SV Zwolle
Hyacinthstraat 66
8013 XZ in Zwolle

Artikel delen:

Reageer