AVC en Present pakken titel in WRZV competitie

Zwolle – Het was slechts een kwestie van tijd voor de titelfavorieten AVC en Present. Afgelopen week konden de champagne flessen ontkurkt en mocht het kampioensfeest gevierd worden. Afgelopen maandag won het nog als enige ongeslagen team in de WRZV competitie het belangrijke duel tegen De Bever Boys met 2-1. Present is ook het enige team dat alle wedstrijd tot op heden heeft omgezet in winst.

De kersverse kampioen in de tweede klasse A op de maandag heeft afgelopen seizoen niets laten liggen, waardoor runner-up Corporate Matchfixing het gehele seizoen in achtervolging was en zich kan ‘kronen’ tot de ‘best of the rest’ na een 10-2 zege op Asero Futsal. Verder verloor Blue Sakura met 2-5 van Bola-Lah! Satu en was 2Connext Zwolle met 8-6 te sterk voor AA Taxi Zwolle. 2Connext Zwolle is nog in de race voor de 2e periode. AVC is voor de tweede maal op rij kampioen en het volgende seizoen gaan proberen in de hoofdklasse. In een spannende competitie waar het afgelopen seizoen de koppositie werd afgewisseld met Torsades Trois Points (TTP) was in het onderlinge duel vorige week AVC iets te sterk. Door de 13-6 winst op Outsport is het team van Melvin Dijk niet meer in hallen door TTP. Karba verloor met 2-5 van Ghana’82 en ZVV Pruts was met 4-3 te sterk voor de Ijsselhallen Zwolle. Allesoverrechten.nl versloeg verrassend Le Gong met 7-4.

In de eerste klasse A won Bafana Bafana met 3-0 van VIPS en was Minoyu Restaurant met 10-8 te sterk voor FC Knetter. Opgezwolle en Argos Bebemus deelden met een 6-6 gelijkspel de punten. Café Lucky won met 5-1 van Trias.
Ook de kampioen van tweede klasse B moest zijn eerste nederlaag van het seizoen slikken. Bouwbedrijf Salverda ging met een 5-6 nederlaag verrassend onderuit tegen de All Stars. Ook KPS Steigerbouw liet punten liggen door met 9-9 gelijk te spelen tegen Campingteam 3. Keeper Mario Visscher moest namens KPS het veld verlaten nadat hij een ‘knietje ‘in zijn gezicht had gekregen. Na een bezoek aan de huisartsenpost kon hij gelukkig weer naar huis, weliswaar met een paar hechtingen en een hersenschudding ‘rijker’. Keijl Flevo Holland was als laatste deze avond aan de beurt en was met 11-5 te sterk voor The Black Ties.

In de hoofklasse B verloor kampioen Blazende Veiligheid verrassend met 8-9 tegen het in degradatienood verkerende Aqua Comfort Zwartewaterland. Het duel ging in een hoogte tempo heen en weer en uiteindelijk wist de ploeg uit Zwartewaterland voor zege op te eisen. Door de zege is handhaving nog altijd mogelijk, omdat YBC inmiddels ook in de bewuste gevarenzone is belandt. Het team uit Staphorst verloor het belangrijke degradatieduel van Poppe Advocatuur, die nu theoretisch nog een kans heeft om zich veilig te spelen. Bordeaux Groen was met 10-3 veel te sterk voor Neptunes’12 en de Belgische Keizer 2 deed goede zaken door met 6-3 te winnen van Europanel.

De volgende competitieronde is op maandag 13 juni en woensdag 15 juni. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.
Verder staat dinsdag 14 juni de eerste ronde van de WRZV Zomer Cup op het programma. Het toernooi start om 19.00 uur met de wedstrijd tussen WRZV maandag en IFC Donaci en om 20.00 uur staat het duel tussen SVI en WRZV woensdag op programma. De WRZV teams bestaan uit de beste spelers die wekelijks uitkomen in de WRZV zaalvoetbalcompetitie.
Op vrijdagavond 10 juni as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer