Robbert Jan Stals terug bij WVF

Zwolle – Ook Robbert Jan Stals is komend seizoen weer terug op het oude nest bij WVF. Stals had al eerder zes seizoenen gespeeld bij WVF en was tevens één van de sterkhouders van het elftal wat in 2014 promoveerde naar de hoofdklasse. 

robbert-jan_stals_actiefoto_2.jpg
Robbert-Jan Stals

Met de komst van ‘Stalcido’ heeft WVF weer een belangrijke versterking voor het komende seizoen. De ervaren Stals kan zowel achterin, als ook op het middenveld prima uit de voeten. Naast Marc van der Vegte, Uwais Goelab en Ramon Heukels presenteert WVF haar vierde versterking voor komend seizoen.  De terugkeer van Stals naar WVF is voor hem niet zo verrassend, maar meer een logische keuze: “WVF is een leuke en warme club met gezellige mensen. Afgelopen seizoen heb ik bewust gekozen om een jaartje met vrienden lager te spelen. Maar ik merkte steeds meer dat ik het prestatievoetbal afgelopen seizoen heb gemist. Na een aantal gesprekken met de nieuwe trainers (Herben Visscher en Jeroen van Leeuwen, red) werd ik steeds enthousiaster om terug te keren bij mijn oude club WVF. Gezien de samenstelling van de selectie denk ik dat we een leuk jaar gaan hebben in de tweede klasse”.

Stals heeft voor zichzelf de volgende doelen gesteld: “Het is belangrijk dat we vanaf het eerste moment er staan als team. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik wil graag attractief voetbal spelen met een ploeg die goed in balans is. Met deze trainers en gezien de samenstelling van de selectie gaat dat wel lukken. Ik geloof in een mooi seizoen en heb er veel zin in”, besluit Stals.

De technische commissie is blij met de terugkeer van Robbert Jan Stals. “We zijn blij dat Robbert Jan Stals de keuze heeft gemaakt om terug te keren bij WVF. Hij heeft veel ervaring en is een jongen die voorop gaat in de strijd. Met zijn ervaring en drive kan hij een goed voorbeeld zijn voor al die jonge knapen die vanuit eigen gelederen zijn doorgestroomd naar de selectie. De selectie begint nu aardig vorm te krijgen. We hopen komende week nog een extra aanvaller met veel doelpunten achter zijn te kunnen presenteren”, besluit Freddy Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Met

  We hopen komende week nog een extra aanvaller met veel doelpunten achter zijn NAAM te kunnen presenteren”, besluit Freddy Eikelboom.

  zet ik in op Rafael van der Vaart als schaduwspits. Nu ie voor Ajax net te kort komt en weg moet bij Betis. Bijkomende comedy…kan ie gelijk die 3e rangs soap met die pronkende mensen meenemen naar Westenholtywood.


  Maak melding

 2. Wel mooi net op de NOS te horen hoe bang ie destijds was voor held-Zlatan. Er werd verwezen naar de docu van afgelopen zondag (geloof ik) over de geniale-excentriciteit. Nu ga ik met nog meer plezier terugkijken. Mag ik ook verwijzen naar het lezenswaardige boek “Ik, Zlatan”?


  Maak melding

 3. Pfff….oh ja dat is natuurlijk de jeugd waarmee we door zouden gaan bij WVF. Deze man staat weer een niet aanwezig jeugdtalent in de weg…
  Ik ben al 2 jaar compleet de weg kwijt over het beleid binnen mijn club.
  Pfff maar hopen dat we er volgend jaar weer inblijven


  Maak melding

 4. ja k.. ik probeer positief te blijven en ik ben het met je eens WVF is volledig de weg kwijt. dus en ik ook . ben meer positief over het aannam beleid bij andere clubs, mensen die weten waarover ze praten.


  Maak melding

Reageer