Studentenvereniging houdt inzamelingsactie

Zwolle – Oikos Nomos organiseert een filmavond met een maatschappelijke twist.
‘We moeten ons wat meer maatschappelijk gaan inzetten’ dat idee heerste onder de Zwolse studenten van studentenvereniging Oikos Nomos. Op dinsdag 14 juni houdt de vereniging een filmavond in hun sociëteit in ClubZo, waarbij alle leden welkom zijn, míts ze iets houdbaars meenemen dat aan de voedselbank gedoneerd kan worden. 
 
Toen de vereniging contact opnam met voedselbank Zwolle reageerde deze enthousiast: "We kunnen alle producten goed gebruiken, behalve knakworsten, daar hebben we momenteel meer dan genoeg van!"
 

De filmavond zal om 21.00u beginnen  en er zullen verschillende films te zien zijn. Iedereen wordt aangeraden comfortabele kleding aan te trekken en kussentjes mee te nemen om op te zitten. "Op deze manier kan iedereen lekker ontspannen van de tentamenstress, en doen we tegelijkertijd iets goeds voor Zwolle!", aldus de activiteitencommissie.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Als alle studenten van Zwolle het totale bedrag aan drank wat ze er in 1 maand doorheen jagen. Nu eens zouden schenken aan een goed doel.
  Wat zal dat een gigantisch bedrag en veel positieve publiciteit opleveren.
  Beter dan die zwakke actie, wat jullie nu organiseren.
  Groet, Jan von Lippe Biesterfeldth.
  voorheen ZHTC lid.


  Maak melding

 2. Met zo?n naam moet je wel een eng mannetje zijn. Zelf heb je zo te lezen ook aan datzelfde drinkgelag meegedaan en dan nu zo reageren?


  Maak melding

Reageer