2 Zwolse terrassen in de Misset Terras Top 100

Zwolle – Een topprestatie van de Zwolse Horeca, want dit jaar zijn er twee terrassen uit Zwolle die bij de top 100 van Nederland horen. Zowel het terras van Las Rosas als het terras van De Agnietenberg zijn geselecteerd.
 
Supertrots zijn Hendrik Karabagias (eigenaar Las Rosas) en Nelleke Alleman – Dijkhuizen (eigenaar Agnietenberg) dat zij tot de beste 100 terrassen van Nederland horen. Op dinsdag 14 juni kregen zij te horen dat hun terras, na 2 bezoeken van een mistery visit en vakjury, een plek heeft weten te bemachtigen in de terras top 100.

Tijdens een bezoek van de jury wordt er o.a. gelet op netheid, uitstraling, vriendelijkheid, snelheid en kwaliteit. De verkiezing van de mooiste terrassen van Nederland wordt al jaren door de Misset Horeca georganiseerd.
 
Op welke plek het terras van Las Rosas en de Agnietenberg geëindigd zijn zal bekend worden gemaakt op maandag 4 juli a.s. wanneer de complete lijst wordt gepresenteerd bij de winnaar van vorig jaar, restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee.
 
Artikel delen:
Reacties 25
 1. Daar sluit ik me bij aan. Wat een slechte, trage bediening bij Las Rosas. Wij komen er om die reden niet meer. En het uitzicht is ook niet zo geweldig daar. Het Rodetorenplein is denk ik het lelijkste plein van/romd de Zwolse binnenstad.


  Maak melding

 2. Het terras van “Café-restaurant Milligers”, van Harold & Ria Oosterlaar, gaat volgend jaar de top 10 binnenstormen. Het gaat weliswaar eind juli open, maar de plannen beloven veel goeds.  Maak melding

 3. Je moet toch op alle grote terrassen in Zwolle lang wachten? De Beurs las rosas de Belgische keizer blij. De ene is nog slomer dan de ander.


  Maak melding

 4. bij de Gezelligheid is het weliswaar geen gezellig plein, maar weet je wel zeker dat je snel wordt geholpen, ook al is het druk. Daarnaast gezelligheid maak je zelf en ik vermaak mij daar uitstekend


  Maak melding

 5. Gezelligheid kan best een leuk terras hebben, het is een ander type dan voor dit onderzoek wordt onderzocht. Je kunt daar bijvoorbeeld niet een hapje eten (anders dan de borrelkaart).


  Maak melding

 6. Deze lijst is natuurlijk zo subjectief als wat. Omdat het terras bij Las Rosas toevallig populair is bij een bepaalde groep mensen staat die ineens in de lijst van beste terrassen.

  Ik kan wel wat terrassen opnoemen die ik een stuk plezieriger vind om te zitten, van de Belgische Keizer, tot Café Blij en alle terrasjes aan de Nieuwe Markt samen geeft ook een mooi geheel.


  Maak melding

 7. Helemaal waar, Historisch besef. Ik vind de locatie van Las Rosas prima, maar wil liever niet geassocieerd worden met de uitbater.


  Maak melding

 8. En het mooie terras van de Lake Site, met een geweldig uitzicht.
  Alleen moet je daar iets langer op je biertje wachten +/- 45 min!!


  Maak melding

Reageer