Mike Hauptmeijer nieuwe 3e doelman PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft met keeper Mike Hauptmeijer een overeenkomst bereikt over een contract voor twee seizoenen, met daarbij een optie voor een derde jaar. Hauptmeijer, die de vorige jaren in de PEC Zwolle voetbalacademie actief was, wordt derde doelman achter Mickey van der Hart en Kevin Begois. Hij neemt de plaats in van Boy de Jong, die aan het einde van het afgelopen seizoen uit Zwolle vertrok.
Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Mike heeft gedurende de afgelopen seizoenen laten zien dat hij een talentvolle keeper is. Het is mooi dat er wederom een speler de overstap maakt van de PEC Zwolle voetbalacademie naar het eerste elftal. De komende periode krijgt hij de kans om zich bij de hoofdselectie verder te ontwikkelen.”
 
Artikel delen:
Reacties 18
 1. Goed bezig bij PEC om voor de voorbereiding het team al bijna compleet te hebben. 😀
  Ik krijg het gevoel dat er weer iets lonkt komend seizoen. 8)


  Maak melding

 2. Hier nog één die er ook bang voor is,…’onze geweldenaar Mickey’ is als ik het moet geloven de beste keeper van Nederland op de training 😀


  Maak melding

 3. @bbob:
  In Salou lopen allemaal mensen die geweldig zijn op de training. Zie het probleem niet dat iemand bereid is om hard te trainen 😉


  Maak melding

 4. Oosterhof keept in de hoofdklasse, Liefhebber. Daar doet’ie het prima, maar je meent toch niet serieus dat die jongen klaar is voor de eredivisie? Da’s drie niveaus hoger! Heeft kansen gehad bij FC Zwolle, Heerenveen en AGOVV en daar is’t het ook niet gelukt. Prima goalie voor een amateurvereniging, maar komt simpelweg te kort voor de eredivisie.


  Maak melding

Reageer