Oranjeweek Berkum op de schop

Zwolle – De organisatie gaat de Oranjeweek over een andere boeg gooien. De organisatie hoopt dat een andere opzet meer bezoekers gaan trekken. De Oranjeweek start dit jaar op dinsdag 6 september en eindigt op zondag 11 september. Het aantal dagen is minder. We willen de evenementen zo veel mogelijk op elkaar aan te laten. Een deel van het programma van de Oranjeweek blijft hetzelfde. De organisatie heeft een aantal nieuwe evenementen toegevoegd aan het programma. We hebben de Berkum Sunday fair, Taxeren van kunst, kerkdienst en een casinoavond toegevoegd aan het bestaande programma.
De Weijenbelt was voorheen de plek waar de Oranjeweek gevierd werd. Dat is dit jaar niet het geval. De Oranjeweek speelt zich dit jaar af in een feesttent aan het Reviusplantsoen. Het gehele programma van de Oranjeweek speelt zich af in en rond de feesttent.

Berkum Sunday Fair.
Op zondag 11 september van 14:00 tot 17:00 is er een gezellige Sunday fair aan het reviusplantsoen aan de reviuslaan. Op deze wijkmarkt verkopen verschillende  ondernemers en bewoners uit Berkum (en omstreken) hun producten of kunnen hun talenten kunnen laten zien. Er  hebben zich al een groot aantal  deelnemers aangemeld. De deelnemers varieren van food, dranken, kledingverkoop tot bloemen, workshops en eigen gemaakt kunst. Ook zal Frion aanwezig zijn om hun mooie eigen gemaakte spullen te verkopen.
Er is nog plaats op de Berkum Sunday fair. De Sunday fair is gratis. Deelnemers krijgen een tafel (of meerdere) ter beschikking voor de verkoop. Wil je een plek op de Berkum Sunday fair? Stuur dan een mailtje aan: ylmaenmarcel@hotmail.com.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Goed initiatief. dit mooie dorp aan de groen strip heeft een social innovatieve boost nodig.
    ik heb jarenlang tegen het fantastische revius plantsoen gewoond.
    voor rust en enige ergenis van de vlooienmarkten bij mijn op de stoep aan de groen strip gaan wonen


    Maak melding

Reageer