Selectie CSV’28 groeit fors in het nieuwe seizoen

Zwolle – Het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 start CSV’28 voor het eerst sinds jaren weer met een volwaardige selectie van 36 spelers voor de twee eerste elftallen van de vereniging. Ondanks de enorme groei van het ledental bleef de groei van spelers voor de selectie uit.

Vanaf komend seizoen werkt CSV’28 echter met één selectie waaruit Martin Reinders, hoofdtrainer en de twee assistent trainers wekelijks een eerste en tweede elftal samenstellen. De hele selectie traint op hetzelfde moment en met dezelfde oefenstof. 

CSV’28 is nog op zoek naar één assistent trainer en begeleiding voor het tweede elftal. Heeft u interesse neem dan contact op met Tom Luhukay, bestuurslid Technische Zaken:technischezaken@csv28zwolle.nl.

Bijna de hele selectie van het afgelopen seizoen blijft ook komend jaar bij CSV’28 spelen en zalworden aangevuld met de volgende spelers:
Jamiro Oortwijn CSV’28 A1 Ismail Uzum SVI
Ali Haydar CSV’28 A1 Fikret Aikin Ulu Spor
Bram Puyenbroek CSV’28 A1 Syaam Ubro IJVV
Brian Lachenal CSV’28 A1 Patrick Speentjes Zwolse Boys
Melvin Hartenhof CSV’28 A1 Soheil Mazouz Dieze West
Mart Borns CSV’28 Joshua Rahajaan HFC Storica
Frans Welmers CSV’28 Mohammed El Bouhni HFC Storica
Steven Konjer CSV’28 Oumar Syllah HFC Storica
Rutger Kremer CSV’28 Reduan Akloud HFC Storica
Bas de Greef CSV’28 Rachid El Bouhni HFC Storica
Ronald Kiefte CSV’28 Nathanael Leiwakabessy Be Quick ’28
Michel Lassche Be Quick ’29
David Hukubun Angerlo Vooruit

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Allemaal club-hoppers..

    Alle genoemde spelers hebben eerder bij CSV’28 gevoetbald maar zijn vertrokken na de vorige degradatie.. Waarschijnlijk kunnen ze het niet waarmaken bij hun ‘nieuwe’ club en komen nu met hangende pootjes terug..

    Het bestuur had ze stuk voor stuk moeten weigeren!!


    Maak melding

  2. nou dat biedt wel perspectief. Iedereen die de bal 2 x hoog kan houden is welkom. Als je 3x of vaker hoog kunt houden wordt je waarschijnlijk aanvoerder


    Maak melding

Reageer