Vogellanden ontvangt Groene Prijs

Zwolle – Tussen de korenbloemen en klaprozen werd vandaag de Groene Pijs 2016 uitgereikt aan Vogellanden. De prijs werd door Remko de Paus van GroenLinks uitgereikt aan Elles Kombrink, Herman Reimerink (coördinatoren Beleeftuin) en Erik de Kruif (Landschap Overijssel). Behandelaren, revalidanten, vrijwilligers, buurtbewoners en leden van GroenLinks waren aanwezig in de Beleeftuin om deze onderscheiding met elkaar te vieren.

groene_prijs_1.jpg
v.l.n.r. Fenna Eefting, Elles Kombrink, Herman Reimerink, Erik de Kruif en Remco de Paus

Na de uitreiking werden aanwezigen uitgenodigd voor een rondleiding door de tuin, een andeling op het blote voeten pad, het maken van verbinding met onbekenden en zo waren er nog meer leuke activiteiten georganiseerd.

groene_prijs_2.jpg 

groene_prijs_3.jpg 

Vogellanden is trots op deze mooie onderscheiding. Het benadrukt hoe waardevol een groene omgeving is voor de gezondheid en een samenleving, waarin iedereen op zijn eigen manier mag participeren en ontspannen.

Over de Groene Prijs
De jaarlijkse Groene Prijs is officieel door de gemeente Zwolle erkend en wordt uitgereikt door GroenLinks. De prijs wordt toegekend aan personen, organisaties of bedrijven die zich bijzonder verdienstelijk maken op het gebied van natuur en milieu die door hun inspanningen een grote bijdrage leveren aan het dichterbij brengen van mens- en natuurvriendelijke samenleving.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer