Menig komend seizoen weer bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle huurt Queensy Menig opnieuw van Ajax. De creatieve aanvaller, die ook vorig seizoen al op huurbasis in Zwolle actief was, wordt zodoende aan de hoofdselectie van PEC Zwolle toegevoegd voor het nieuwe voetbaljaar. Vorig seizoen kwam Menig tot 36 officiële duels voor de Zwollenaren, waarin hij zes doelpunten scoorde.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,We zijn zeer te spreken over het feit dat het is gelukt om Queensy Menig ook komend seizoen op huurbasis over te nemen van Ajax. Met zijn snelheid en creativiteit is hij een continue dreiging voor de verdediging van de tegenstanders. Vorig seizoen heeft hij bij ons al veel eredivisie-ervaring opgedaan. Komend jaar krijgt hij in Zwolle de gelegenheid om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten."

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Als Menig de vorm, die hij aan het einde van het seizoen had, kan voortzetten in het nieuwe seizoen, dan kan het zeker een toegevoegde waarde worden. In het begin van afgelopen seizoen waren er helaas ook veel te veel slechte wedstrijden met bijvoorbeeld veel slechte voorzetten.


  Maak melding

 2. @Historischbesef

  Jans zal denk ik zijn zwakke punten inmiddels wel kennen en daaraan gaan werken. Verder staat er een prima team. Alleen heb ik zo mijn twijfels omtrent de keepers. Zijn allemaal wel heel blessuregevoelig.


  Maak melding

 3. @pec

  Daarnaast dat ook. Ik had toch liever gehad dat PEC geïnvesteerd had in een goede keeper. Wat jammer dat Hahn destijds weer terug ging naar Feyenoord op de bank. Zo zonde van zo’n talentvolle keeper.


  Maak melding

 4. Wij zijn denk ik niet de enige club met onzekere keepers, noem mij eens 3 keepers in bv. de eredivisie die dat stempel niet hebben. Kijk nu ook maar eens tijdens de EK zie je ze ook. Het is ook maar betrekkelijk wat je onder onzeker verstaat. Blessuregevoeligheid is misschien wel een punt. Ik wens ze in ieder geval allemaal succes: de club, spelers en de supporters dit seizoen.


  Maak melding

 5. Geen enkel probleem, want mijn droom wordt komend seizoen toch al bewaarheid : Bram van Polen en Ted van de Pavert in één elftal!
  Het kampioenschap lonkt!!! :D:D:D;)


  Maak melding

 6. Ik hoop dat vd Hart nog een ontwikkeling doormaakt. Het talent is er wel en hij is nog maar 22 oid.
  De selectie is rond en naar mijn idee gaan we gewoon weer een leuk seizoen tegemoet.


  Maak melding

 7. Totaal overbodig om hem binnen te halen… buitenspelers genoeg. Linkermiddenvelder, linksback en een keeper die punten pakt is eerder nodig.


  Maak melding

 8. Als dat waar is overschat hij zijn kwaliteiten behoorlijk. Verder heeft Zwolle een goede ploeg die rond de tiende plek moet kunnen spelen. Een linkspoot op het middenveld zou mooi zijn, net als een grote spits die je kunt in zetten als je iets moet forceren. Maarja, het geld zal nu wel op zijn.


  Maak melding

 9. 😀 Super, ook hier weer die persoonlijke aanvallen en
  achterdocht.Hij wilde graag weer naar Ajax, maar niet naar Ajax-2. Kunnen we goed gebruiken in Zwolle…beetje Mokums bravoure.  Maak melding

Reageer