Afscheid van Melisse van Diemen

Zwolle – Melisse van Diemen heeft woensdagmiddag afscheid van de wijk genomen op Wijkboerderij de Klooienberg met een afscheids borrel. Zij was voor velen het eerste aanspreekpunt, als het om gemeentelijke zaken aangaande de wijk betrof. Melisse heeft 20 jaar voor de gemeente gewerkt. erst bij Het Wijkloket aan de Händellaan. Daar heeft ze o.a. nog paspoorten uitgegeven, bewoners geholpen bij het invullen van formulieren en was ze betrokken bij de Sociale Vernieuwing van Holtenbroek.

afscheid_melisse_van_diemen_3e.jpg

Vervolgens heeft zij samen met de wijkmanager en de wijkbeheerder het wijkservicepunt Noord dat in het wijkcentrum werd gevestigd, bemand. Het wijkservicepunt is een laagdrempelige gemeentelijke voorziening voor bewoners en partnerorganisaties die werkzaam zijn in Zwolle Noord.

afscheid_melisse_van_diemen_5e.jpg
afscheid_melisse_van_diemen_2016_06_22_5375.jpgafscheid_melisse_van_diemen_2e_.jpg 

 

 

afscheid_melisse_van_diemen_2016_06_22_5382.jpg

afscheid_melisse_van_diemen_laatste_1.jpg 

Vanuit haar functie als wijkassistente is zij betrokken geweest bij de Herstructurering van Holtenbroek 1. Op het wijkservicepunt was zij voor bewoners en partners (ROVA, Politie, Travers en corporaties) de spin in het web, hielp zij de wijkplatforms en wijkdialogen organiseren, ondersteunde zij de overleggen van de Stadsdeelteams en Gebiedsbeheerteams en maakte van de bijeenkomsten en overleggen de verslagen.

Melisse heeft geholpen met de begeleiding van verschillende groepadoptieprojecten in Zwolle Noord en zij heeft samen met bewoners het project Kinderstraat ontwikkeld.
Later is zij ook andere bewonersparticipatie projecten gaan ondersteunen zoals de realisatie van de Beweegtuin en de Sutu.

Melisse gaat zich nu op een andere manier inzetten voor de wijk Holtenbroek waar zij ook woont. Met ingang van 8 augustus volgt Vanessa Sahetapu Melisse op.

Artikel delen:

Reageer