FC Zwolle start verkoop halve seizoenkaarten

Vrijdag wist FC Zwolle wederom een thuiswedstrijd te winnen. De ongeslagen status in het nieuwe stadion werd daarmee behouden en FC Zwolle staat nu derde op de ranglijst. Dat belooft veel goeds voor de tweede helft van het seizoen en daar moet u bij zijn!

Vanaf maandag 12 november start FC Zwolle met de verkoop van halve seizoenkaarten. Op het kantoor van FC Zwolle kan er een halve seizoenkaart gekocht worden. Deze halve seizoenkaart zal geldig zijn vanaf de wedstrijd tegen HFC Haarlem, die gespeeld gaat worden op vrijdag 7 december. 

Na de wedstrijd tegen Haarlem staan er nog vele mooie duels op het programma dit seizoen: onder andere FC Zwolle – ADO Den Haag en natuurlijk FC Zwolle – Go Ahead Eagles. Als u een seizoenkaart koopt of cadeau doet voor de komende feestdagen, hoeft u geen wedstrijd meer te missen.

Prijzen halve seizoenkaarten 2007-2008

 Vak  Volwassenen  t/m 16 jaar 
  A€ 45,00€ 22,50
  B€ 60,00  € 30,00
  C€ 75,00€ 37,50 
  F (gezinsvak) € 60,00 –
Een ouder kan hier samen met zijn/ haar kind (t/m 16 jaar) een seizoenkaart kopen. Twee halve seizoenkaarten, één voor de ouder en één voor het kind, kosten in totaal € 60,-.

Wanneer u langs komt op het kantoor van FC Zwolle, kunt u het inschrijfformulier invullen en contant of per pin betalen. Het kantoor van FC Zwolle bevindt zich in het oude clubgebouw van Be Quick ’28.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer