Landstede Vakantieschool ook deze zomer

Zwolle – Landstede biedt leerlingen, studenten en volwassenen wederom de mogelijkheid om deze zomervakantie gebruik te maken van de Vakantieschool. Deelnemers kunnen tijdens de Vakantieschool het niveau van Nederlands, Engels of rekenen verbeteren.

De Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en huidige mbo-studenten die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen.

Serieus les, toch plezier!
De sfeer is gezellig, omdat iedereen gemotiveerd is en het toch ook vakantie is. Deelnemers krijgen les in groepen of zij werken zelfstandig. De deelnemers worden intensief begeleid door docenten of studentassistenten.
Tijd en locatie
De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle en vindt plaats van 4 t/m 15 juli 2016 (shift 1) en van 15 t/m 26 augustus 2016 (shift 2).
Kosten
De Vakantieschool kost voor deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven € 30,00 per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief een studieboek (à € 12,50). Mbo-studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50% korting op het cursusgeld en betalen € 15,00 per dag. Leerlingen die nog een opleiding volgen in het voorgezet onderwijs en zich al hebben aangemeld voor een vervolgopleiding bij Landstede-mbo, ontvangen ook 50% korting op de deelnameprijs.
Aanmelden
Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de Vakantieschool? Stuur een e-mail naar info@vakantieschoolzwolle.nl

 

Artikel delen:

Reageer