Nieuw lesseizoen jeugdtheaterschool Zwolle

Zwolle – Verplaats je eens in een andere rol, verdiep je in een ander karakter, werk met andere gemotiveerde kinderen een lesjaar lang aan een mooie voorstelling en speel deze uiteindelijk in een theaterzaal. Wanneer je hier enthousiast van wordt, dan is de Jeugdtheaterschool Zwolle precies wat voor jou!

xapp9384.jpg 

Kinderen die serieus geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Jeugdtheaterschool Zwolle gaat in september weer van start. Op drie verschillende locaties worden theaterlessen gegeven die bestemd zijn voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan. Naast de lessen voor kinderen van 8-12 jaar geven we ook acteerlessen aan jongeren van 12-17 jaar!

Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1½ uur en staat onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. We werken aan de hand van een speciaal voor ons geschreven script waar alle kinderen een bepalende rol spelen. Natuurlijk sluiten we het lesseizoen af met een spetterende voorstelling, die we spelen voor publiek! Kennismaken kan op de proeflessen die we geven op 5 en 6 september in Zwolle Zuid, Stadshagen of Assendorp.

Opgeven voor een gratis proefles of het lesjaar kan via de www.jeugdtheaterschoolzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer