24e editie van de Racident Oldtimer Tour

Zwolle – Zondag 26 juni aanstaande wordt alweer de 24e editie van de Racident Oldtimer Tour in en om Zwolle verreden. Dit is een laagdrempelige rally waar zowel oldtimers als youngtimers aan deel kunnen nemen. Het doel is om er ook dit jaar weer een gezellige Family Tour van te maken. Het opstellen van de deelnemende auto’s voor het Concours d’Elegance gebeurt als vanouds in de Diezerstraat. De equipes zullen daar vanaf 10;00 uur hun bolides tonen aan het publiek en er met plezier over vertellen.

Vervolgens is de start om 11:30 uur op het Grote Kerkplein voor Het Wijnhuis om deze keer een deel van de voormalige Zuiderzee route af te leggen. Ergens halverwege het parcours wordt er op een fraaie locatie geluncht en de rally wordt in de namiddag besloten met een warm en koud buffet bij Restaurant Urbana te Zwolle waar de auto’s ook nog te bewonderen zijn.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij, u kunt zich nog opgeven. De kosten per equipe zijn € 25,= dit is inclusief een kop koffie voor aanvang en een goodiebag voor tijdens de rit.

U kunt zich aanmelden op www.racidentoldtimertour.nl of tijdens het inschrijven op de dag zelf vanaf 10;00 uur bij Het Wijnhuis. Het weersvooruitzicht voorspelt een zonnige dag, men verwacht dan ook extra veel publiek en deelnemers dus kom op tijd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer