WRZV aan kop in de WRZV Zomer Cup

Zwolle – Dinsdag 28 juni staat de derde en laatste ronde van de WRZV Zomer Cup op het programma. Het is spannend in deze competitie, omdat zowel de maandag selectie van de WRZV als IFC Donaci beiden vier punten hebben behaald. Bij winst kan de WRZV winnaar worden van deze eerste editie om de WRZV Zomer Cup omdat ze de strafschoppenserie van Donaci eerder had gewonnen.

Afgelopen dinsdag wist IFC Donaci in een leuk en goed duel de woensdag selectie van WRZV vrij gemakkelijk met een 8-3 zege op zij te zetten. De WRZV kon in de eerste helft goed meekomen, maar was te slordig in balbezit en werden teveel kansen gemist. Uiteindelijk wist Donaci met fraai voetbal en technische hoogstandjes in de slotfase weg te lopen bij de WRZV en wacht komende dinsdag topklasser vv SVI.

SVI echter moest wederom een nederlaag slikken. Dit keer was de maandag selectie van de WRZV te sterk. In een leuk duel was de WRZV in de eerste helft oppermachtig en mochten ze door treffers van Wahid Shimeri, Peter Opdam en Helmar Konjanan met 3-1 voorsprong gaan rusten. Ook de 2e helft begon zoals het eerste bedrijf was geëindigd. De WRZV had de bal en zette veel druk en SVI verdedigde hoofdzakelijk. Voor de WRZV was paal en lat een behoorlijke plaaggeest, maar wist het talentvolle team door twee treffers van Tijanni Reijnders uit te lopen naar een 5-1 voorsprong. Net als vorige week tegen Donaci begon de vermoeidheid aardig op te spelen en was het laatste deel van de wedstrijd voor de topklasser uit Ittersum. SVI wist nog tot 5-4 terug te komen, maar helaas was de zoemer de spelbreker en tevens de redding voor de WRZV. Bij winst dinsdag van de maandag selectie is de WRZV winnaar van de WRZV Zomer Cup.

In de WRZV competitie was er ook een volledig programma, maar waren alle hoofdprijzen al verdeeld. Wel stond er voor Aqua Comfort Zwartewaterland een belangrijk duel op het programma tegen Vastgoed uit Dalfsen. De ploeg uit Zwartewaterland had een punt nodig om niet te degraderen naar de eerste klasse. Helaas voor Aqua Comfort gaf Vastgoed geen cadeaus weg en deed de ploeg uit Dalfsen haar sportieve plicht. Vastgoed won het duel met 10-4. Neptunes’12 besloot het seizoen met een knappe 4-2 zege op de Belgische Keizer 2.
Maandagavond verprutste Minoyu Restaurant de kans op de 2e periode titel door te verliezen van de Belgische Keizer 1. Na een 4-2 voorsprong te hebben genomen kwam toch de ‘Belg’ langszij en dompelde het team van Minoyu in een mineur door nipt met 6-7 te winnen.

De Gebroeders Postma besloten het seizoen met een 7-4 zege op Stip Entertainment en legde tevens beslag op de tweede plaats in de eindstand. Bola-Lah! werd aardig verrast door een goed spelend Dozend. De ploeg van Arjan Timpers won met 8-6 en is naarstig op jacht naar de vierde plaats en hiervoor wacht concurrent Diaspora komende maandagavond.
De volgende competitieronde is op maandag 27 juni en woensdag 29 juni. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Verder staat dinsdag 28 juni de finale ronde van de WRZV Zomer Cup op het programma. Het toernooi start om 19.00 uur met de wedstrijd tussen IFC Donaci en SVI. Om 20.00 uur staat het duel tussen WRZV maandag en WRZV woensdag op het programma. De WRZV teams bestaan uit de beste spelers die wekelijks uitkomen in de WRZV zaalvoetbalcompetitie.
Op vrijdagavond 24 juni as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

 

Artikel delen:

Reageer