Blauwvingerdagen zijn weer in aantocht!

Zwolle – De Blauwvingerdagen zijn weer in aantocht! Kom op woensdag 6, 13, 20 en 27 juli 2016 naar de binnenstad van Zwolle om lekker rond te struinen op de grootste braderie van Noordoost-Nederland. Winkeliers en markthandelaren pakken weer flink uit met koopjes op meer dan 450 kramen. Van groot tot klein, jong tot oud, er is voor iedereen iets te vinden; kramen vol tassen, riemen, cosmetica, kleding, schoenen, lekkernijen en nog veel meer!
Voor de echte brocante, antiquiteiten, boeken en porselein liefhebbers zijn er de kramen van Vitalis op de Melkmarkt: pure nostalgie! De Bluefingerfair op en rond het Broerenkerkplein is een belevings- en sfeermarkt met in de kloostertuin naast de Broerenkerk rollende keukens en live muziek.

Dino’s en honkballen
Op alle Blauwvingerdagen zijn er extra activiteiten op het Grote Kerkplein. Op 6 juli wordt het plein door onder andere Dinoland omgetoverd tot de droom van ieder kind met een groot springkussen en een levensechte dino!  Op 13 juli staan Sportservice Zwolle en de Blue Hawks met de EK Honkbalbus op dit plein. Alle honkbalmoves kun je komen oefenen; slaan, gooien, mikken en rennen.
Terug in de tijd
Op 20 juli staat het Grote Kerkplein vol kramen met overheerlijk
streekproducten; van honing en mosterd tot schapenkaas en stroopwafels. Op de laatste Blauwvingerdag gaan we, samen met onder meer het Stedelijk Museum, terug in de tijd. Neem een kijkje in een woonkamer uit de jaren ’70, bekijk de wandelwagens uit die tijd of speel de straatspelletjes van toen. 
Kom dus voor een gezellig dagje uit naar de Blauwvingerdagen in Zwolle. De Blauwvingerdagen worden mede mogelijk gemaakt door de leden van Citycentrum Zwolle. U bent van harte welkom!
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Data: 6, 13, 20 en 27 juli
Toegang: gratis
www.blauwvingerdagenzwolle.nl
Artikel delen:
Reacties 16
 1. Hopen op een kopie van “Mokum in Meppel” waar jaarlijks een stuk of 12 bussen vol Amsterdammers voor naar Meppel komen. Hoeft niet zo duur te zijn en levert erg veel volk op. Ook diverse Zwollenaren gesignaleerd in Meppel. Nu staat ie ook weer in de agenda 😀


  Maak melding

 2. We hebben toch geen twaalf bussen Amsterdammers nodig om het in zwolle gezellig te maken, dat lukt ons zelf ook wel!:D:D


  Maak melding

 3. Toch weer jammer dat het weer voor het grootste gedeelte buiten de schoolvakanties valt……En dat het om 5 uur al stopt…….


  Maak melding

 4. @horsting

  Iets met muziek misschien na die tijd? Oh nee dit was ik vergeten; “Herrie uit de stad” spant dan een rechtszaak aan wegens geluidsoverlast.


  Maak melding

 5. De Bluefinger fair gaat door tot 20.00 uur s avonds. In de kloostertuin op het Broerenkerkplein vind je diverse foodtrucks en andere leuke eetkramen en aparte verkoopwagens. Om 17.00 uur begint het dinerconcert, iedere woensdag!


  Maak melding

 6. klagerscommittees scherpen de messen.fantastisch dat de gemeente hier gehoor aan geeft. alsof er geen belangrijker zaken zijn.


  Maak melding

Reageer