Groot wegonderhoud Maatgravendijk

Zwolle – Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli vindt groot wegonderhoud plaats aan de Maatgravendijk. De wegwerkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer en de bereikbaarheid van woningen.

wegwerkzaamheden_zwolle.jpg 

Het groot wegonderhoud aan de Maatgravendijk bestaat uit: het deels opbreken van de bestaande asfaltlaat; aanbrengen van betonverharding op de bestaande verharding; en het afwerken van de bermen.

Bereikbaarheid
De aanliggende woningen zijn tot en met donderdag 7 juli bereikbaar met de auto. Vanaf vrijdag 8 juli -de dag dat er beton wordt aangebracht- kan er niet geparkeerd worden. Automobilisten worden tot en met zondag 10 juli verzocht de auto elders te parkeren. De aanliggende woningen zijn te voet bereikbaar. Op maandag 11 juli is het nieuwe aangelegde betonpad toegankelijk.

Omleidingen
Doorgaand fietsverkeer wordt omgeleid via het Kerkepad, Erasmuslaan, Prunuspark, Abelenpad en Nobelpad en omgekeerd. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingroutes aan.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Het zal eens een keertje tijd worden zeg. al sinds jaar en dag irriteer ik mij aan het slechte wegdek en slechte bankjes op de maatgraven dijk.  Maak melding

 2. Ik hoop dat ze er een voetpad aanleeggen. de maatgravenweg is in feite te gevaarlijk voor gewone wandelaars.
  men rijdt daar als gekken.


  Maak melding

 3. Vreemd, vandaag is de 4e dag van de 5 dagen dat er werkzaamheden zouden zijn, maar tot nu toe is er nog niets aan de Maatgravendijk gewerkt!


  Maak melding

Reageer