Stadion PEC Zwolle heet nu MAC³PARK stadion

Zwolle – Het werd medio november 2015 reeds bekendgemaakt en gaat vanaf vandaag in werking. PEC Zwolle speelt de komende drie seizoenen de thuiswedstrijden in het MAC³PARK stadion. Het gelijknamige vastgoedbedrijf, met vestigingen in Almere, Emmeloord, Lelystad en Dronten is als nieuwe naamgever van het stadion de opvolger van de regio IJsseldelta, die de afgelopen vier jaar als stadionnaam fungeerde.

Beide partijen zijn blij met de samenwerking. Namens PEC Zwolle reageert commercieel directeur Joost Broerse: ,,De naamsverandering van het stadion helpt de club om onze financiële doelstellingen te bereiken. Ook is het mooi dat we via MAC³PARK nog meer voet aan wal krijgen in de provincie Flevoland. Uit recent onderzoek bleek dat juist in die regio nog veel groeipotentie voor PEC Zwolle ligt.” Directeur Meine Breemhaar laat in een reactie weten: ,,Door deze samenwerking wensen wij MAC³PARK ook buiten Flevoland nog meer bekendheid te geven. Voor deze vorm van sponsoring hebben we gekozen, omdat we al jaren warme gevoelens koesteren voor de club en omdat de ambities van PEC Zwolle, goed aansluiten bij onze eigen ambities.” De eerste competitiewedstrijd die in het stadion gespeeld wordt, vindt plaats op zaterdag 13 augustus. Om 20.45 uur is promovendus Sparta Rotterdam de tegenstander.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. “Welkom in het Mac3Park Stadion.” Nou ja, als je zo wat extra centjes binnenharkt.

  Ben wel benieuwd wat er in de toekomst volgt. Ideetje: Christine le Dug-out? 😛


  Maak melding

 2. @bantega

  Wil jij in het vervolg geen namen van andere mensen hier aannemen in dit geval van @Zeer oog die hier reageren. Het spelletje wat je hier nu speelt is wel heel kortzichtig. WLZ kunnen jullie hier wat aan doen?


  Maak melding

 3. Ik ging naar de Vrolijkheid, het Gemeentelijk Sportpark, het Oosterenkstadion, het IJsseldeltastadion en straks ga ik naar het Mac3Park stadion maar al die tijd zeg ik:”Ik ga naar PEC!


  Maak melding

 4. @Zwolse malloot
  Exact, ik ga altijd naar ‘Zwolle’ Heb ook nog nooit de naam van het stadion genoemd, dat is alleen voor de mensen van de tv.


  Maak melding

Reageer