Selectie van Regio Zwolle Volleybal compleet

Zwolle – De selectie en staf van Regio Zwolle Volleybal voor het komend seizoen is bekend. Maureen van der Woude zal haar opwachting maken in het team van Regio Zwolle Volleybal. De zestienjarige talentvolle middenspeelster van VC Zwolle maakt de rechtstreekse overstap van meisjes A1 van VC Zwolle naar de eredivisie. Van der Woude is leerling op het Centre for Sport & Education (CSE) in Zwolle en is tevens opgenomen in de parttime trainingsgroep voor jeugd oranje op Papendal.

Hoofdtrainer/coach Redbad Strikwerda heeft zijn trainingsstaf compleet. Ina Rouwenhorst zal komend seizoen als assistent trainer/coach Strikwerda terzijde staan. Rouwenhorst heeft een jarenlange ervaring in talentontwikkeling en is als trainster al lang betrokken bij het RTC Zwolle en Apeldoorn. Daarnaast is zij ook trainster op het Centre for Sport & Education (CSE) in Zwolle. Naast Rouwenhorst zal Pascal Veneman assistent trainer worden van Strikwerda. Veneman zal dit combineren met zijn hoofdtrainerschap bij Ormi in Epe.

"We zijn blij dat we de selectie en de staf compleet hebben. Dit geeft rust en we kunnen nu verder gaan bouwen aan de toekomst", aldus Edwin van den Broeke, technisch manager van Regio Zwolle Volleybal. "We trainen momenteel nog door met de selectie tot in juli. Na een korte vakantie gaat het in de eerste week van augustus weer van start. De selectie is flink vernieuwd en alle arbeid die we al kunnen verrichten is meegenomen richting het nieuwe seizoen."

Artikel delen:

Reageer