Ladies organiseren High Tea voor Pink Ribbon

Ladies’ Circle Zwolle organiseert in samenwerking met Therese Boer van De Librije & Koperen Kees op zondagmiddag 25 november een overheerlijke High Tea. Het doel van deze middag is het actief verhogen van de bewustwording en preventie rondom borstkanker. De volledige opbrengst van deze middag komt ten goede van Pink Ribbon.

Gastspreker Ina de Jonge zal door Anna Pauzenga worden geïnterviewd en haar visie van de kwaliteit van het leven na borstkanker vertellen. Er zal een loterij plaatsvinden met prachtige prijzen en u kunt diverse verkoopstands bezoeken. Verder zal onder begeleiding van live muziek de nieuwste wintermode worden getoond en kunt u nagenieten tijdens de borrel. U ontvangt aan het einde nog een goodiesbag met een smakelijke delicatesse, diverse kortingsbonnen en nog veel meer!! De dames van Ladies’ Circle Zwolle wensen u een smakelijke en gezellige High Tea toe.

Een toegangskaart voor deze high tea kost € 50,- per persoon. Door de enthousiaste medewerking van sponsoren gaat deze € 50,- volledig naar Pink Ribbon. We hebben 150 toegangskaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Komt u ook? Het belooft een mooie middag te worden.

Wilt u kaarten, stuur dan een mailbericht naar ladiescircle@hotmail.com (o.v.v. het aantal kaarten dat u wilt bestellen en uw naw gegevens). De kaarten zullen na betaling worden overhandigd of opgestuurd.

Ladies’ Circle Zwolle

Programma

13.30 uur Ontvangst met aperitief in De Stentorfoyer

14.00 uur Aanvang high tea met culinaire hapjes en thee

14.10 uur Gastspreker aan het woord rondom borstkanker

14.45 uur Loterij

15.00 uur Aanvang modeshow met livemuziek en borrel

16.00 uur Afsluiting

Artikel delen:

Reageer