100% kwaliteit door Stichting HelpTeamWork

Zwolle – Stichting HelpTeamWork heeft voor het vierde jaar op rij het 100%-kwaliteitsstempel ontvangen. Die kregen zij uit handen van Felix Accountants & Belastingadviseurs. Het kantoor uit IJsselmuiden verzorgt ieder jaar kosteloos de jaarrekening voor HelpTeamWork. Het stempel bevestigt dat iedere euro die donateurs inleggen, ook echt naar goede doelen gaat.

pbuitreiking_100_kwaliteitsstempel_helpteamwork.jpg 

Stichting HelpTeamWork heeft in 2015 verschillende projecten ondersteund. Voorbeelden zijn straatkinderen in Chili en een gezinshuis in Kenia. Daarnaast wordt hard gewerkt aan het opzetten van de nieuwe timmerleer-/werkplaats in Gambia. Met de steun van HelpTeamWork is hiervoor in 2015 reeds grond aangekocht. De stichting vindt het heel belangrijk dat donaties volledig voor die doelen besteed worden. Daarom toetst de accountant jaarlijks of aan deze doelstelling wordt voldaan. ‘’Dat een betrouwbare partij jaarlijks het behalen van onze 100%-doelstelling onderschrijft, is voor HelpTeamWork van grote waarde’’, aldus voorzitter Folkert Visser.

 

Samenwerking vrijwilligers
In de praktijk betekent de 100%-doelstelling dat creatief wordt gezocht naar bijdragen. Alle betrokkenen die Stichting HelpTeamWork ondersteunen, doen dit op vrijwillige basis. Er is dus geen sprake van salaris, onkostenvergoeding of een andere beloning. Bij speciale acties of activiteiten zoekt de stichting eerst sponsoren om de kosten te dekken. Visser: ‘’We halen ieder jaar weer onze doelstelling, omdat we samen de schouders eronder zetten. Het kwaliteitsstempel motiveert enorm om ons ook dit jaar weer 100% in te zetten.”

Meer informatie
Meer informatie over de projecten van HelpTeamWork kunt u vinden op www.helpteamwork.nl

Artikel delen:

Reageer