Rapformatie Oost Wanted lanceert debuutalbum

Zwolle – De Zwolse rapformatie Oost Wanted kondigt de release van een debuutalbum aan. Sinds het ontstaan van de formatie is het hard gegaan en na een succesvol eerste jaar werd het tijd voor een volgende stap, aldus de rappers.

oost_wanted_.jpg 

Foto: Myrthe van der Lee

Logisch gevolg van deze aankondiging is dat er de avond van vrijdag 2 september een albumrelease plaatsvindt in poppodium Hedon te Zwolle. De toegang is gratis. Met het nieuwe repertoire van Oost Wanted belooft het al een energieke hiphopshow te worden, maar dit wordt nog even aangestipt door de aanwezigheid van verschillende gevestigde namen uit de Nederlandse hiphopscene. Zo verzorgen Engel & Just samen met de plaatselijke talenten van Zwolstalig de pre-show en zijn er ook tijdens de Oost Wanted-show gastoptredens van onder meer Mulu, Engel en Sinnic.

Recent verscheen de clip van een nummer dat ironisch genoeg de titel ‘Geen Nummer’ draagt. Hiermee is alvast een voorproefje gegeven op het album dat bijna in zijn geheel geproduceerd wordt door Eerie Ill. Één van de albumtracks wordt geproduceerd door de Groninger producer Chu.

Wil jij er nou ook bij zijn? Laat weten dat je gaat door jezelf hier op aanwezig te zetten via Facebook: https://www.facebook.com/events/633940476775284/

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer