Karel J. Schepers bij laatste 25 ‘Giels Talent’!

Zwolle – Van de ruim 1100 inzendingen zit de Zwolse Karel J. Schepers met zijn band bij de selectie van 25 talenten. De laatste “challenge” die de band heeft gekregen om bij de uiteindelijke selectie van 11 talenten te komen, staat vanaf 4 juli online.

De challenge van Giel Beelen (3FM) was om een nummer te schrijven over een held. Onlangs raakte Karel geïnspireerd door een jonge vrouw die momenteel aan het wandelen is in Amerika. Zij heeft haar vader verloren aan kanker en maakt nu een wandeltocht van 2500 mijl door Amerika om geld op te halen voor KWF. Het nummer heet “Lopen” en de gehele opbrengst van deze single (verkrijgbaar op iTunes) gaat naar het KWF om de wandeltocht van Josien te steunen.

Het nummer staat op iTunes, maar is gratis te beluisteren op Spotify. Het nummer is op 4 juli officieel online gegaan op het youtube-kanaal van Giels Talent. De singel “Lopen” is te koop op iTunes voor slechts 0,99. Binnenkort wordt bekend gemaakt of de Zwolse band bij het ‘elftal van Giel’ zit.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Josien loopt met haar rugzak de PCT (Pacific Crest Trail), maar kan niet de hele route lopen wegens tijdgebrek. Ook moest ze een stuk overslaan omdat er op dat traject door de woestijn (60 km, 35 C’) geen enkele watervoorziening was.
    Ze is in Hikertown/Lancaster begonnen, loopt nu door Yosemite Park en heeft zo’n 650 km in de benen zitten; topprestatie nu al. Op naar de volgende 650 km!    Maak melding

Reageer