Nieuw bestuur voor Zwolle studentenstad

Zwolle – Het SOOZ-bestuur voor collegejaar ’16 – ’17 is bekend. Dinsdagavond stemden de leden in met het nieuwe zeskoppige bestuur. Het 34e bestuur zal verder bouwen aan Zwolle studentenstad.

Nieuwe voorzitter Anja Schuurman: “Het gaat goed met SOOZ. Er is de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Het is nu aan ons als nieuw bestuur om deze weg voort te zetten”. Schuurman gaat verder als voorzitter, vorig jaar was ze secretaris bij SOOZ. Verder bestaat het bestuur uit vicevoorzitter Nadine Krol, secretaris Lonneke Jacobs, penningmeester Cristian van Eeden, coördinator diensten Halil Güner en algemeen lid Cathelijne Wouters. Afgelopen jaar zette het 33e bestuur onder leiding van Johan van der Graaf zich in voor onder andere het Zwolse kamertekort, de algemene bekendheid van Zwolle studentenstad en het verder verstevigen van SOOZ als gesprekspartner in het (Zwolse) studentenleven.

SOOZ staat voor Studenten Overleg Orgaan Zwolle. De organisatie behartigt de belangen van de Zwolse student naar de buitenwereld, zowel van de georganiseerde student als de individuele student.
Artikel delen:

Reageer