Verborgen historie Zwolle zichtbaar met app

Zwolle – Onder de grond en achter de gevels van de historische gebouwen van Zwolle gaat een onzichtbare geschiedenis schuil. De wandeling ‘(On)zichtbaar Zwolle’ laat u door middel van een mobiele app bestaande uit video’s de verrassende kant van verschillende historische locaties uit de Zwolse binnenstad zien. De app werd woensdagmiddag door wethouder Jan Brink gelanceerd.

onzichtbaar_zwolle.jpg 

Zie tijdens deze interactieve wandeling met eigen ogen onzichtbare of onbekende kanten van de bouwgeschiedenis van Zwolle. Door middel van een mobiele app bestaande uit unieke video’s ontdekt u de verhalen achter 15 monumentale locaties uit de Zwolse binnenstad, en neemt u een kijkje achter de voorgevel van verschillende Zwolse monumenten. Dit maakt de wandelroute ‘(On)zichtbaar Zwolle’ een unieke en historische ontdekkingsreis voor jong en oud.

onzichtbaar_zwolle_3.jpg

onzichtbaar_zwolle_2.jpg 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Als ex binnenstadbewoner (Sassenstraat en Nieuwstraat) ben ik wel heel benieuwd wat er allemaal nog meer te ontdekken valt.


    Maak melding

  2. Het boek Onzichtbaar Zwolle heb ik (uiteraard) gekocht en staat vol met informatie, vaak ook wel vrij complexe materie over de kapconstructies, maar wel heel interessant allemaal!


    Maak melding

  3. Jammer dat de Windows gebruikers weer in de steek gelaten worden! Gewoon in Xamarin ontwikkelen of even door Islandwood halen en je bent klaar.>:(


    Maak melding

Reageer