Dario Tanda naar Go Ahead Eagles

Zwolle – Dario Tanda vertrekt met onmiddelijke ingang bij PEC Zwolle, de middenvelder maakt de overstap naar Go Ahead Eagles. Afgelopen zondag maakte de club uit Deventer hier reeds melding van. De overgang bracht de nodige verwarring teweeg aangezien PEC Zwolle in een eerder stadium een overeenkomst met Tanda sloot voor de duur van een seizoen.

De ontstane situatie was voor PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en het management van Dario Tanda reden om rond de tafel te zitten om duidelijkheid te verkrijgen. Er is op een constructieve manier met elkaar gesproken en inmiddels kunnen alle betrokken partijen melden dat de kou uit de lucht is. PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en het management van Dario Tanda zijn tot een oplossing gekomen, waardoor de overstap van Tanda naar Go Ahead Eagles inmiddels op goedkeuring kan rekenen van alle partijen.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Mooi zo. We zijn er (financieel) niet slechter van geworden. Plus het feit dat we af zijn van een labiel persoontje.

  Ik heb zelden zo’n labiel persoontje mee gemaakt in het hedendaagse betaalde voetbal. Dat is precies waar het nieuwe beleidsplan van de KNVB van af wil.

  We moeten meer en harder trainen en mentaal weerbaarder worden. Nou KNVB veel succes met deze jongen.


  Maak melding

 2. “Go Ahead Eagles en het management van Dario Tanda zijn tot een oplossing gekomen.”

  Hij had al toegezegd in Zwolle, dus daar is ter compensatie met geld geschoven. Strik erom en weg ermee.  Maak melding

 3. is een eagel bijft een eagel niet te vertrouwen.
  de woorden van die lui uit deventer niks waard.
  strik erom en niet meer naar omkijken.


  Maak melding

 4. Lekker laten gaan, snap van zo’n speler ook niet dat je dan bij PEC Zwolle gaat voetballen wanneer je een ‘Egels-hart’ hebt, zegt al genoeg over een speler wat mij betreft.

  Het is te hopen voor hem dat die niet wordt opgesteld bij de thuiswedstrijd tegen Zwolle, de spreekkoren zullen dan vast niet van de lucht zijn.

  Volgens mij verder niet echt een aderlating, genoeg andere (betere) spelers in de selectie, ik heb er vertrouwen in voor komend seizoen!


  Maak melding

 5. Inmiddels is bekend dat Mastour voor PEC gaat spelen.

  ehhhh… Dario wie?
  Die nul hoort te spelen bij een nullen club. Geregeld.


  Maak melding

 6. @Agusi

  Qua voetballen is hij definitief uitgespeeld. Misschien kan hij nog bij Twente terecht. Daar kan hij op het gebied van de boel bedriegen nog heel veel van opdoen.


  Maak melding

Reageer