Echtpaar Bijsterbosch-Twenhaar 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Bijsterbosch-Twenhaar waren woensdag 6 juli 2016 65-jaar getrouwd. Wethouder Nelleke Vedelaar bracht het echtpaar een bezoek in hun woning aan de Haringvliet om hen persoonlijk te feliciteren. Het echtpaar kreeg een aantal cadeaubonnen.

De heer Jaap Bijsterbosch is geboren op 4 maart 1924 in Diepenveen. Mevrouw Hermien Bijsterbosch-Twenhaar is geboren op 23 juni 1925 in Deventer. Ze hebben elkaar leren kennen op de tennisbaan van de tennisclub in Deventer. Ze zijn in 1951 in Deventer getrouwd en hebben daar ook gewoond tot 1962. In dat jaar zijn ze naar Zwolle verhuisd. Meneer en mevrouw Bijsterbosch hebben drie kinderen en vier kleinkinderen. Vanaf 1962 hebben ze eerst in Holtenbroek gewoond, toen nog een splinternieuwe wijk. Daarna hebben ze in de Aalanden gewoond, vervolgens in Zwolle Zuid en inmiddels wonen ze al weer een aantal jaren in een aanleunwoning van de Rivierenhof.

Meneer Bijsterbosch was rijksambtenaar en mevrouw is, tot aan haar trouwdag, notarisklerk geweest. Ze puzzelen beide graag en ze kijken graag naar sport op televisie. Vooral voetbal heeft hun interesse. 
Meneer en mevrouw zijn beide boven de 90 jaar, dus helemaal topfit zijn ze natuurlijk niet meer. Maar voor 90-plussers doen ze het nog best goed. En wat natuurlijk heel bijzonder is, is dat ze op deze hoge leeftijd elkaar nog hebben. Daar zijn ze dan ook heel dankbaar voor.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer