Open huis muziekschool DJ les Zwolle

Zwolle – Aanstaande Zaterdag 9 Juli staan bij dé DJ school van Zwolle de deuren open. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom aan de Gasthuisdijk 8 in Zwolle. Starters en gevorderden kunnen hier proberen wat het is om Dj of producer te zijn.

dj_les_zwolle.jpg 

De school geeft proeflessen weg en iedereen maakt kans op die proefles. Dus kom langs bij onze Muziekschool DJ les Zwolle. Je kan dan zien hoe een DJ te werk gaat en wanneer er plek is kan jij ook zelf leren draaien of misschien zelfs je eigen track maken. De lessen worden gegeven door vakdocenten met ervaring in de muziek- industrie. De vakdocenten hebben diverse singles en CD’s uitgebracht bij gerenomeerde platenmaatschappijen. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan muziek maken in de ruimste zin van het woord. De cursist kan dan ook zijn of haar muzikale voorkeur aangeven. In een gevorderd stadium komen exploitatie en rechten van de muziek aan bod.

Les DJ algemeen: In de les wordt de cursist geleerd een presentatie te geven op een podium. Aansluiten bij het publiek is één van de belangrijkste factoren. Keuzes van tracks, effecten en beatmatching zijn onderdelen van de cursus die aan bod komen. Tevens zullen de cursisten een presentatie/optreden geven in een zaal ter afsluiting van elke periode.

Les producer algemeen: De eerste weken zal de cursus zich richten op het gebruiken van het ‘instrument’ van de producer (software en hardware). De cursus richt zich in het geheel op het maken van zogenoemde ‘tracks’. Muzikale ontwikkeling zal hier een grote rol spelen.

Hierbij een overzicht van de onderdelen die in de cursus aan bod komen:

• Muziekprogramma (Fruityloops/Cubase/Ableton Live)
• CD spelers CDJ 2000 Nexus – XDJ 1000, Beatmatchen,
vocals inmixen, Loops, echt alles over het DJ vak
• Muziekles algemeen: ritme, melodie, tonale stelsel,
toonladders en akkoordenleer
• Muziekles specifiek: productie van een track, componeren,
arrangeren, opnemen zanglijn en percussie
• Basis synthese: Analoge synthesizers (Korg MS10 en
Roland Juno 6), soorten synthese , synthesizer software
plug-ins (Sylenth 1, Nexus, Predator, Moog)
• Samplen
• Effecten en effectprocessoren (equalizing, reverb, delay, ect)
• Eindproduct: mixing and mastering 

E-mail: info@dj-leszwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer