PEC-verdediger Calvin Verdonk naar EK O19

Zwolle – Calvin Verdonk is door KNVB-coach Aron Winter opgenomen in de definitieve selectie van Nederland O19. De linksback neemt daardoor deel aan het EK O19, dat komende week in Duitsland van start gaat. Verdonk is sowieso op tijd terug voor de eerste competitiewedstrijd, aangezien de (eventuele) finale op zondag 24 juli gepland staat.

Nederland zit in een poule met Kroatië, Frankrijk en Engeland. De eerste wedstrijd staat dinsdag op het programma, dan is om 12.00 uur Kroatië de tegenstander. De beste twee ploegen van elke groep gaan naar de halve finales. Die zijn op 21 juli. De finale is op 24 juli. De vier halve finalisten en de winnaar van een wedstrijd tussen de nummers drie van elke groep (wedstrijd op 21 juli) plaatsen zich voor het WK onder 20. Dat WK is van 20 mei tot en met 11 juni 2017 in Zuid-Korea.

De voltallige selectie: 
Hidde ter Avest (FC Twente), Steven Bergwijn (PSV), Jurich Carolina (PSV), Gino Dekker (Ajax), Laros Duarte (PSV), Carel Eiting (Ajax), Dennis van der Heijden (ADO Den Haag), Sam Lammers (PSV), Julian Lelieveld (Vitesse), Abdelhak Nouri (Ajax), Yanick van Osch (PSV), Kenneth Paal (PSV), Maarten Paes (N.E.C.), Pablo Rosario (Almere City FC), Jari Schuurman (Willem II), Calvin Verdonk (PEC Zwolle) , Michel Vlap (sc Heerenveen) en Deyovaisio Zeefuik (Ajax).

Artikel delen:
Reacties 6
 1. @JeanJacquesRousseau

  Dat is wel heel erg snel. Zou een leuke speler voor FC Twente zijn. Past precies binnen de filosofie van die club.


  Maak melding

 2. Rijkaardiaanse (tekenen bij Ajax en PSV)-toestanden….Rijkaard was natuurlijk als speler en is als mens natuurlijk wel een kanjer. Weet niet of dat voor Tanda geldt.

  Even later bracht Go Ahead naar buiten dat Tanda in Deventer zijn krabbel onder een verbintenis met de promovendus had gezet. PEC betichtte de Italiaanse Nederlander vervolgens van contractbreuk en dacht na over juridische stappen, maar zag daar na ‘constructieve gesprekken’ vanaf.

  Het is nog onbekend waar hij gaat spelen.


  Maak melding

 3. Hoi Steven,

  Volgens mij zijn er al aardig wat FC Twente lieden vertrokken en die hun vernietigende werkzaamheden voortaan bij Go Ahead Eagles voortzetten.

  Dan wordt een implosie van jewelste. De chaos is er compleet. 😀


  Maak melding

Reageer