PEC Zwolle verliest oefenpot van VVV Venlo

Zwolle – PEC Zwolle heeft vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen VVV Venlo verloren. Op het sportpark in Hasselt werd de uitslag 1-2. Het was de derde oefenpot in een week tijd. Na de 0-10 tegen een regioteam in Nieuwleusen en de schamele 0-1 tegen Genemuiden was de eerste divisionist VVV te sterk voor de Blauwvingers. Voor PEC Zwolle scoorde Anass Achahbar.

Achahbar zorgde in de achttiende minuut voor de 0-1. De Limburgers kwamen vlak voor rust via Nils Röseler met een antwoord. De Duitser tikte van dichtbij binnen uit een corner. Met nog twintig minuten te spelen zorgde Tim Receveur vervolgens voor het verschil door de 1-2 binnen te schieten. Een duel met AA Gent vormt op 15 juli de volgende test voor PEC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. HET BESTUUR TEGEN DE MUUR!

  HET IS 5 VOOR 12!

  VAN VLIET, VAN VLIET…!!

  Niks van dat.
  Zwolle eindigt dit seizoen keurig 6e. Ondanks Achabar die zijn kniebanden afscheurt eind Oktober en Ryan Thomas die voor 5.000.000 naar Engeland verkast in de winterstop.
  Sterkte Achabar.


  Maak melding

 2. Het zijn maar oefenwedstrijden. De spelers zijn dan een stuk voorzichtiger en minder gemotiveerd dan in de echte wedstrijden. Komt allemaal wel goed. 🙂


  Maak melding

Reageer