Onderhoudswerkzaamheden aan fietsstroken

Zwolle – In de avond en nacht van maandag 11 juli op dinsdag 12 juli aanstaande vinden op de Burgemeester van Roijensingel en kruising Blaloweg-Rieteweg onderhoudswerkzaamheden plaats aan de fietsstroken. Het werk veroorzaakt stremming voor het verkeer tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Op de Burgemeester van Roijensingel fietsstroken op twee locaties voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Op het gedeelte ter hoogte van de Emmawijk en Nieuwe Havenbrug zijn verkeersregelaars tijdens de wegwerkzaamheden aanwezig. Met enige hinder behoudt het verkeer doorgang.

Op het gedeelte ter hoogte van de Sassenpoortenbrug en Luttenbergstraat ondervindt het fietsverkeer en gemotoriseerde verkeer stremming. Fietsers worden verzocht af te stappen en kunnen via het trottoir de weg vervolgen. Gemotoriseerd verkeer met bestemming Van Karnebeekstraat wordt omgeleid via de Zeven Alleetjes en kan de Van Karnebeekstraat weer verlaten via de Hertenstraat en Oosterlaan. Verkeer komend vanaf de Luttenbergstraat behoudt de rijroute naar Assendorperstraat. De binnenstad is bereikbaar onder andere via de Kamperpoortenbrug en Nieuwe Havenbrug. Verkeer komend vanuit de binnenstad wordt omgeleid via de Wilhelminasingel en Kerkstraat. Hiervoor staan de pollers in de Kerkstraat gedurende de werkzaamheden naar beneden. De fietsstroken op de kruising Blaloweg-Rieteweg worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het verkeer op de Blaloweg behoudt gedurende het werk doorgang. Het verkeer op de Rieteweg wordt omgeleid. Komend vanaf de zijde Abbott/Gamma wordt het verkeer omgeleid via de Binnengasthuisstraat en Russenweg. Komend vanaf de IJsselallee is de omleidingsroute via de Nieuwe Veerallee, IJsselallee en Blaloweg. Fietsers worden verzocht af te stappen en lopend de weg over het trottoir te vervolgen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Komend vanaf de zijde Abbott/Gamma wordt het verkeer omgeleid via de Binnengasthuisstraat en Russenweg.

    Dat wordt dan flink omrijden, want de Binnengasthuisstraat ligt naast de Indische Buurt, zo’n 3 kilometer van deze werkzaamheden vandaan…


    Maak melding

Reageer