Nieuwe ontdekkingstocht in Doepark Nooterhof

Zwolle – Zaterdagmiddag is onder het genot van op open vuur gekookte groentesoep en zelfgemaakte tomatenketchup een nieuwe ontdekkingstocht geïntroduceerd in Doepark Nooterhof. De tocht heeft de titel ‘Geheimen uit de moestuin van Doepark Nooterhof’ meegekregen. Tijdens de tocht kom je meer te weten over de moestuin in de Nooterhof. Je maakt kennis met bijzondere groenterassen en oude vruchtbomen. 

img_0560.jpg

Verder staat er in het boekje van de ontdekkingstocht veel nuttige informatie voor als je zelf een moestuin hebt of wilt beginnen. Ook staan er leuke recepten in het informatieboekje. De route is bedoeld voor kinderen vanaf 11 jaar en voor volwassenen. Je kunt zelf de route lopen. De antwoorden van de opdrachten staan achterin het boekje. De route is tijdens openingstijden gratis af te halen bij het Earthship in het doepark of bij de Milieuraad Zwolle (Gladiolenstraat 1).  

img_0552.jpg 

img_0532.jpg 

img_0535.jpg 

Deze ontdekkingstocht is ontwikkeld door Milieuraad Zwolle en IVN Zwolle e.o. en wordt mede mogelijk gemaakt met medewerking van Landstede Doepark Nooterhof.

Voor jongere kinderen zijn er twee andere speurtochten verkrijgbaar. Dit zijn de tochten ‘Belle de Bij’ en ‘Klara de Kikker’. Deze zijn ook gratis af te halen.

Informatie: Milieuraad Zwolle Bezoekadres: Gladiolenstraat 1, Postadres: Postbus 1582, 8013 BN Zwolle,Tel: 038-4982618, info@milieuraadzwolle.nl ,www.milieuraadzwolle.nl, @MilieuZwolle

 

 

 

 

Artikel delen:

Reageer