Loes Gunnewijk gaat Olympische ervaring delen

Zwolle – Over enkele weken beginnen in Rio de Janeiro de Olympische Spelen. Dan wordt ook de wielerwedstrijd voor vrouwen verreden. Van de selectie die vier jaar geleden in Londen deelnam, is alleen Loes Gunnewijk er niet bij. De oud-wielrenster die vrijwel haar hele carrière in Zwolle woonde, stopte vorig jaar en is inmiddels onder meer ploegleidster. Hoog tijd om haar ervaring met anderen te delen en dat is dan ook precies wat ze gaat doen. Bedrijven, fietsgroepen en clubs kunnen bij haar terecht voor een échte Olympische ervaring.

“Deelnemen aan de Olympische Spelen is een meer dan bijzondere ervaring”, stelt Gunnewijk. “Die ervaring wil ik graag met anderen delen. Hoe het is om in het oranje te mogen rijden en wat daar allemaal bij komt kijken. En bovenal denk ik daarbij fietsgroepen en bedrijven wat bij te kunnen brengen. Het is mijn kracht om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, de organisatie perfect te stroomlijn en de renners te coachen. Zo verleg je samen je grenzen.”

In een clinic met en door Loes Gunnewijk worden deelnemers meegenomen in de wereld van de topsport. Een wereld die voor het bedrijfsleven en zeker ook voor het plezierfietsen heel wat te bieden heeft. “Motiveren, prikkelen en verrassen staan centraal in mijn aanpak. Ik coach, geef handige tips, trek parallellen met de wedstrijdsport, leg de lat telkens iets hoger en laat de renners het zoet van de overwinning proeven. Zelfvertrouwen, positieve energie en honger naar succes zijn het resultaat. De basis voor een topprestaties is gelegd.”

Interesse in een clinic van Loes Gunnewijk? Neem dan contact op via info@loesgunnewijk.nl. De basis van een clinic duurt anderhalf tot twee uur, maar in overleg is veel mogelijk.

Artikel delen:

Reageer