Echtpaar Hofland-Rebel 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Hofland-Rebel zijn maandag 11 juli 2016 60-jaar getrouwd. Wethouder Filip van As bracht het echtpaar maandagmorgen een bezoek in hun woning aan de Werkerlaan om hen persoonlijk te feliciteren. Het echtpaar kreeg een aantal Iris cheques cadeau.

De heer Anton Hofland en mevrouw Bep Rebel  zijn na hun huwelijk in Den Haag blijven wonen en werken tot  1970. Meneer werkte bij Olivetti als kantoormachine-monteur en mevrouw eerst bij de K.L.M. op kantoor en later bij de Bijenkorf als ambulant controleuse. Het echtpaar kreeg drie kinderen, twee jongens en een meisje genaamd Sandra, Mark, en Remco. Zij hebben elkaar leren kennen op de middelbare school en zijn tot nu toe altijd samen geweest. Ze hebben ook samen 20 jaar gekorfbald bij Ready. Mevrouw heeft ook altijd op gymnastiek gezeten  en meneer werd in Zwolle  lid van een  hardloopgroep in Westenholte waar ze in 1970 gingen wonen in een koopwoning. Mevrouw werd penningmeester bij gymnastiekvereniging Turnlust en heeft dat 32 jaar gedaan!

Verder zijn de heer en mevrouw Hofland gek op reizen en met de  tent, vouwwagen en tenslotte de caravan hebben ze bijna heel Europa bekeken. Hun drie 3 kids hebben alle drie gestudeerd en zijn resp.  onderwijzeres, fysiotherapeut\osteopathie en C.E.O Cap Gemini geworden. De middelste zoon woont al meer dan 20 jaar in Zwitserland en heeft 4 jongens. In totaal zijn er negen kleinkinderen. 
Zeker drie keer per jaar reizen meneer en mevrouw Hofland naar Zwitserland waar ze altijd erg genieten! De laatste jaren reizen ze twee keer per jaar  met het vliegtuig naar  Spanje, Griekenland  en zijn net terug van een reis naar Sicilië.
Ze zijn allebei goed gezond en mevrouw Hofland gaat één keer per week naar yoga en één keer naar zwemmen. Hardlopen gaat niet meer voor  meneer Hofland maar de ochtendgym op de televisie doet hij altijd mee. Verder maakt het echtpaar graag fietstochten als het weer goed is en wandelen veel. Gezond eten daarbij en je blijft fit om alles nog te kunnen doen. 
Artikel delen:

Reageer