Huttendorp Aa-landen in Zwolse sferen

Zwolle – Huttendorp in de Aa-landen wordt dit jaar echt Zwols. De laatste week van de schoolvakantie timmeren de Aa-landse Blauwvingers van 6 t/m 14 jaar Zwolle in het klein.

huttendorp_aa-landen.jpg 

Aan de Beulakerwiede verrijzen de Peperbus, Sassenpoort, PEC-stadion en nog veel meer. Ook de creatieftent staat in het teken van Zwolle. Zoals elk jaar is er weer volop sport en spel, muziek (een DJ en karaoke op donderdag), een speurtocht en een slaapnacht. En, zoals ook elk jaar, is op donderdag weer de gezellige feestavond voor de hele wijk. Om de week goed te laten verlopen is Huttendorp Aa-landen nog dringend op zoek naar meerderjarige vrijwilligers. Voor informatie en aanmelding: tel. 06-13550133.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Geen vrijwilligers? En de ouders dan? Er doen ruim 250 kinderen mee, dan kunnen de ouders toch helpen. Mooi goedkoop opvangadres… Is elk jaar weer lastig om vrijwilligers te krijgen..


  Maak melding

 2. Wiens verantwoordelijkheid is het om kinderen op te voeden en bezig te houden? Volgens mij van de ouders. Maar die zijn tegenwoordig te druk met van alles en nog wat.


  Maak melding

 3. @yvon
  Tegenwoordig is het niet meer dat moeders thuis is om op de kinderen de passen en de pan aardappels om 6 uur op tafel staat. Misschien bij jou in jouw tijd…
  Het werk gaat in de schoolvakantie gewoon door en een week vrij krijgen om vrijwilligerswerk te gaan doen zit er voor vele niet in.

  Kan de scouting in Zwolle niet inspringen? Dat zijn goede huttenbouwers 8)


  Maak melding

 4. Tegenwoordig is het niet meer dat moeders thuis is om op de kinderen de passen en de pan aardappels om 6 uur op tafel staat.

  Daarom gaat het ook zo fantastisch met de jeugd tegenwoordig.


  Maak melding

Reageer