Opnames tv-programma verloren in Dieze

Zwolle – Gefilmde opnames van drie Bekende Zwollenaren die door regisseur Pedram Rahmany gemaakt zijn, zijn kwijt. Eén van de medewerkers van de lokale omroep RTV ZOo is een USB externe harde schijf en 4 USB sticks in een rood hoesje kwijtgeraakt of verloren in de Diezerpoort.

Waarschijnlijk zijn de schijf en USB sticks ergens in het gebied tussen de Middelweg en de Hogenkampsweg verloren. De inhoud van de media betreft zeer belangrijke opnames voor een van de televisieprogramma’s. De laatste opname was over bekende ex- stadsdichter Paul Gellings. Als u de USB sticks en drive vindt kunt u de maker zeer gelukkig maken door het terug te bezorgen bij RTV ZOo aan het Dokterspad, of contact opnemen met Pedram Rahmany, tel. 06 4148 4819.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Oeps, kennelijk mag je dat dus niet schrijven, maar het bericht bevestigde mijn vooroordeel over dat clubje ook.
  Niettemin hoop ik uiteraard dat die stick gevonden wordt.


  Maak melding

 2. soms komt PEC Zwolle ook in beeld domme verslaggever met vragen die nergens toe doen slecht beeld veel te onrustig niet te volgen gevolg zeppen maar weer het is en blijf zonde van het gemeenschapsgeld wat hier in wordt gestoken >:(>:(>:(>:(


  Maak melding

 3. Bij nieuwsberichten over lokale omroepen staan de beste stuurlui altijd aan wal. Ik heb dat eerder ook meegemaakt toen ik nog in een andere gemeente woonde: er zijn altijd mensen die wat hebben aan te merken op het “amateurisme”, maar zelf de handen uit de mouwen steken, ho maar.

  De kwaliteit van een lokale omroep, draaiende gehouden door vrijwilligers, vergelijken met de regionale of landelijke omroep is zowel bizar als oneerlijk. In regionale en landelijke tv gaan veel grotere bedragen om dan de fooi waar lokale omroepen het mee moeten stellen. Ook hebben ze daar veel betere apparatuur en een groot team van mensen die in loondienst zijn.

  Hopelijk wordt het hoesje met de harde schijf en sticks teruggevonden, zodat de maker niet al zijn tijd er voor niks in heeft gestoken.


  Maak melding

 4. @RR

  RTV Zoo is van zulke slechte kwaliteit dat de tv uitzendingen beter kunnen stoppen. Zonde van het belastinggeld. Dan kan men beter blijven doorgaan met de radio uitzendingen.


  Maak melding

 5. Inmiddels zijn de opnamen weer terug dankzij de oplettendheid van enkele buurtbewoners.

  Regisseur Pedram Rahmany is dolblij met de teruggevonden beelden, die hij nu verder kan verwerken tot uitzendingen, die in het najaar bij RTV ZOo op tv komen.


  Maak melding

 6. Aardig dat Weblog Zwolle aandacht besteedde aan het zoekgeraakte materiaal en de melding door Amin. dat het teruggevonden is. Al die klagers hier beseffen niet dat ZOo te weinig getalenteerde vrijwilligers heeft. Hier klagen maar wel op je gat blijven zitten helpt de Zwolse omroep niet echt vooruit.


  Maak melding

 7. @Don

  “Hier klagen maar wel op je gat blijven zitten helpt de Zwolse omroep niet echt vooruit.”

  Dan wordt het nodig tijd dat de directie van RTV Zoo bijvoorbeeld actie gaat ondernemen in de vorm van promotie activiteiten in de wijken van Zwolle e.o. Hierdoor kom je als omroep dichter bij de mensen, waardoor je een betere band opbouwt met de doelgroep. En vanzelfsprekend zitten daar mensen tussen, die over bepaalde kwaliteiten bezitten en echt wat voor de omroep willen en kunnen betekenen.  Maak melding

Reageer