PEC Zwolle oefent tegen Turkse middenmoter

Zwolle – PEC Zwolle heeft een laatste oefenwedstrijd aan de voorbereiding toegevoegd. Op zaterdag 30 juli spelen de manschappen van trainer/coach Ron Jans tegen het Turkse Gençlerbirliği SK, afgelopen seizoen de nummer 10 van de Spor Toto Süper Lig, in het eigen stadion.

Er wordt die dag om 17.00 uur afgetrapt, de stadionpoorten gaan om 16.00 uur open. De toegang voor dit oefenduel is gratis. Vanwege de uitbouw is de Marten Eibrink-tribune gesloten, de andere publieke tribunes zijn geopend. Zo kan je bijvoorbeeld plaatsnemen op de Fred Patrick-tribune, Klaas Drost-tribune. Let wel; vol is vol en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Als ze het land nog maar uitkomen. Als dat nog lukt willen ze vast niet meer terug naar Turkije waar de staatsgreep inmiddels (helaas volgens velen) blijkt te zijn mislukt.


  Maak melding

 2. Eind van de morgen mochten toeristen al weer gewoon heen en weer reizen… Maar er is wél wat aan de hand met de inwoners (en sympathisanten in bijvoorbeeld NL) van Turkije.
  Staatsgreep is natuurlijk een belachelijk middel. Militairen door de straten, moet niemand willen. Erdogan trekt echter wel héél erg veel macht naar zich toe. Deze al snel mislukte staatsgreep, zal hem nog machtiger maken.
  Er wonen ook zoveel verschillende stromingen (PKK etc.) en geloven (Christenen, Alamieten, Soenieten en Sijieten) in een mega-groot, strategisch gelegen, land. Ook in bijvoorbeeld NL zijn er grote tegenstellingen tussen Turkse-Nederlanders onderling.

  Er is ook veel haat tussen Turkse voetbal (waar gaat het over?) teams onderling.
  Hopen en verwachten dat het bij dit vriendschappelijke potje, over precies 2 weken, goed gaat.


  Maak melding

 3. Wel afgelast is het dubbele potje van Ajax vandaag in Nieuwleusen. Hiervan werd gister al ruim op tijd kond gedaan op het ChatLog. Verder amper wat over gelezen 😮
  Is toch best ernstig hier in de buurt…

  Bij de politie is informatie binnengekomen dat een groep harde kernsupporters van Ajax zich zullen gaan verzamelen niet ver van Nieuwleusen en dat deze groep ook harde kernsupporters van Anderlecht heeft uitgenodigd.  Maak melding

 4. Dick, wedstrijd is ergens anders gespeeld. Daar waar Pec gisteravond nog won van AA Gent, heeft Ajax haar oefenwedstrijd tegen AA Gent verloren.


  Maak melding

 5. Zie het Papa….volgens mij heeft Ajax nog geen vriendschappelijk potje gewonnen 😮 Opzienbarend ook dat PEC gister wel van ze won idd.
  Volgens mij hebben ze alleen a.s. woensdag nog 2 vriendschappelijke potjes voor het om het behoorlijke eggie gaat tegen PAOK.


  Maak melding

Reageer