Deelauto bij studentencomplex Talentenplein

Zwolle – Studentencomplex Talentenplein heeft sinds kort haar eigen auto. Studentenhuisvester SSH heeft in samenwerking met MyWheels een deelauto voor de bewoners geplaatst.

Studenten bezitten vaak geen auto. Veel kunnen ze doen met de fiets of het openbaar vervoer. Maar soms is een auto toch wel handig. Bijvoorbeeld als je veel boodschappen wilt halen, of een sportwedstrijd hebt op een moeilijk bereikbare locatie. De SSH heeft een enquête onder de bewoners gedaan en maar liefst 95% van de bewoners gaf aan graag gebruik te willen maken van een deelauto. Daarop heeft de SSH in samenwerking met MyWheels een auto geplaatst. De SSH is de samenwerking aangegaan met MyWheels, omdat het voor studenten vaak lastig is om een auto te huren. Veel autoverhuurders hanteren namelijk een leeftijdsgrens. Bij de Talentenpleinauto betaal je geen abonnementskosten voor het gebruik.

Als je een auto wil gebruiken betaal je een klein startbedrag en een vergoeding per kilometer. De deelauto wordt beheerd door een student die in Talentenplein woont. Hij zorgt ervoor dat de auto netjes blijft en is contactpersoon voor de autogebruikers als er problemen zijn. Ook gebruik maken van de MyWheelsauto op Talentenplein? Registreer je dan bij MyWheels. Nadat je je hebt ingeschreven kun je ritten reserveren. Je vindt de auto via https://mywheels.nl/auto-huren/Zwolle/1022.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer