Meisje klem onder afgeknapte tak

Zwolle – Woensdagmorgen is aan de Anjerweg in Zwolle een meisje onder een afgeknapte tak terecht gekomen. Het meisje raakte met haar fiets onder de tak bekneld maar wist zich op eigen kracht er onderuit te wurmen.

image002.jpg 

Terwijl ze onder de afgebroken tak lag zag ze kans het thuisfront te bellen, met de hulpvraag haar te komen bevrijden. Korte tijd later wist ze op eigen kracht onder de tak vandaan te kruipen. Zover bekend is het meisje niet gewond geraakt. De fiets lag een paar uren later nog altijd onder tak.

image003.jpg

image001.jpg 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Dat is schrikken en aan de andere kant ook angstig, omdat blijkbaar niemand in de straat heeft gereageerd op hulpgeroep?


  Maak melding

 2. het zal wel schrikken geweest zijn voor het meisje, gelukkig is ze er goed van af gekomen. Wie weet binnenkort een keuring instantie voor bomen van particulieren. Zou zo gek niet zijn…..


  Maak melding

 3. Als je de foto’s bekijkt, reed ze over de stoep.
  Wanneer ze op de straat had gereden, was ze (vanwege de geparkeerde auto) met de schrik vrijgekomen.


  Maak melding

 4. @Dirk. Als je naar de fiets kijkt, lijken dat krantenfietstassen. Misschien bracht ze de ochtendkrant rond en moest ze daarom op de stoep..


  Maak melding

 5. @Sasja: Als je naar de foto kijkt lijken de fietstassen aardig leeg, is het dan nog nodig om op de stoep te fietsen? Moet je ?berhaupt als krantenbezorger op de stoep fietsen? Een voetpad is geen fietspad! Ga lekker lopen.


  Maak melding

 6. @yvon, en heel veel anderen hier op het weblog

  Aanames zijn dodelijk!

  wie weet woonde de dame wel in het huis daar?! of misschien ook wel niet…

  misschien liep het meisje wel naast haar fiets?! of misschien ook wel niet…

  we weten het niet en laten we daarom ook niet al te veel gissen of zuur/zwols doen


  Maak melding

 7. @ Steven: Waarom zou ik perse zelf kranten hebben moeten bezorgen? Wat een vooroordeel / bijzondere aanname dat ik dat wsl. nog nooit gedaan zou hebben. Nou schat, ik heb vroeger folders GELOPEN en niet gefietst.


  Maak melding

 8. Een tak? is meer een halve boom die afgeknapt is.
  mss dat met wat onderhoud aan de tuin/boom dit voorkomen had kunnen worden? breekt niet zomaar af natuurlijk.  Maak melding

Reageer