Zomerkermis Zwolle opent met ‘Bommetje’

Zwolle – Zwolle is van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 21 augustus 2016 het bruisende decor voor de zomerkermis. Tien dagen met veel gezelligheid en amusement. De officiële opening vindt plaats op 12 augustus op het Rodetorenplein. Het programma start om 15.00 uur met een spetterende Blobjump onder leiding van Ron Boszhard, bekend van de AVRO/TROS hit Bommetje XL en Z@ppSport. Wethouder Ed Anker zal het startsein geven voor de eerste spectaculaire sprong vanaf de brug bij het Rodetorenplein.

blobjump_zwolle.jpg 

Blobjump is een vrolijke mix van een opblaasbare attractie en een trampoline op het water. Nabij de brug bij het Rodetorenplein komt een immens luchtkussen te liggen. Hierop gaat u liggen. Vervolgens wordt u gelanceerd door iemand van de organisatie, die vanaf de brug op datzelfde kussen springt. Het gaat er uiteindelijk om hoe ludiek mogelijk er wordt gesprongen. Het is een sportief en vooral ook hilarisch moment. Meer informatie vindt u op www.blobjump.nl.

 
Doe mee aan deze unieke belevenis en geef u snel op via blobjump.nl/inschrijven. Er kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen. Daarnaast zijn er mooie prijzen voor de meest originele sprongen. Dus zorg dat u erbij bent!
 
Informatie
De kermis kent een gevarieerd aanbod met een aantal nieuwe attracties. Voor het kermisnieuws, de spetterende attracties, evenementen en de plattegrond, houdt u natuurlijk onze website www.zwolle.nl/zomerkermis in de gaten. De site wordt regelmatig ge-update.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Sjonge…. nou daar komen we voor. Tja past bij zwolle en het maakt geen lawaai. Oibolligheid troef… die bejaardenstad zwolle


    Maak melding

  2. Nou Erik, dat kan nog wel eens spectaculair worden. Met Ed “bollie” Anker als blobspringer, kan het nog wel eens spectaculair worden! De springers komen hoger dan wanneer Nelleke zou springen;)


    Maak melding

Reageer