Tennistoernooi Stadshagen drukker dan ooit

Zwolle – Het KNLTB toernooi dat jaarlijks wordt gespeeld op het tennispark van TC’91 aan de Oude Wetering in Stadshagen heeft dit jaar een record aantal deelnemers van 300. Afgelopen periode zijn alle 10 de banen vernieuwd, waardoor het park nu beschikt over 4 Gravelbanen en 6 Smash Courtbanen.
  
Of het grote deelnemersveld door de baanvervanging komt durft voorzitter Anne Els Ekker van de toernooicommissie zo niet te zeggen, maar ze is blij met zoveel aanmeldingen en de positieve geluiden die we terugkrijgen van de spelers. Als TC’91 hebben we altijd geïnvesteerd om tijdens de toernooien net wat meer te doen dan alleen maar wedstrijden te faciliteren. Dit wordt altijd al gewaardeerd door de spelers en daar zijn de fantastische nieuwe banen nu bij gekomen. Mede dankzij onze betrouwbare hoofdsponsor Wensink Aangenaam kunnen wij dit alles organiseren. Het was een hoop werk om alle wedstrijden in te plannen en rekening te houden met de wensen van de spelers, maar het is weer gelukt. Wel zijn we twee dagen eerder gestart met het toernooi en spelen we iedere avond 4 in plaats van 3 rondes. Jammer genoeg werkt het weer nog niet echt mee deze week, maar vooralsnog zijn de meeste wedstrijden gewoon gespeeld en kunnen we het hele programma afwerken. Aankomend weekend (16 en 17 juli) staan de spannende tennisfinales gepland en zijn er weer een hoop dingen te doen op het park. Zo komt Sport speciaalzaak Reuvers zaterdag rackets bespannen en Wensink Aangenaam verzorgd een springkussen voor de jeugd. Jumbo Nagelmaeker verzorgt zondag een barbecue en er is een verloting.

Alle wedstrijden zijn nu kosteloos te bezoeken en het sportpark is vrij toegankelijk. Met de baanvervanging is ook de rest van het park weer opgeknapt en is het nu goed mogelijk om rondom de banen te staan waardoor er voldoende ruimte is gekomen voor al het publiek om alle wedstrijden goed te zien.

Artikel delen:

Reageer