Start aanvraag Fonds Amateurkunst Zwolle

Zwolle – Via het Fonds Amateurkunst Zwolle biedt de gemeente de amateurkunstenaar de mogelijkheid om zijn kunsten verder te ontwikkelen en anderen te inspireren om ook kunst te beoefenen in zijn vrije tijd. Projecten of activiteiten voor amateurkunst die een financiële bijdrage willen aanvragen kunnen voor 1 augustus 2016 hun aanvraag indienen bij Stadkamer.

Het Fonds Amateurkunst Zwolle bestaat sinds maart 2016 en heeft een eerste succesvolle aanvraagronde achter de rug. Drie initiatieven voor amateurkunst hebben een financiële bijdrage ontvangen: Stichting Britten Strijkorkest, Theatersport van het Noorden en Musicentral. Twee van de activiteiten zijn in juli uitgevoerd en op 17 september vindt het Theatersport Toernooi van het Noorden plaats in de Zwolse Theaters.

Het beheer van het Fonds Amateurkunst is ondergebracht bij Stadkamer, de plek waar je terecht kunt voor o.a. amateurkunst en cultuur in Zwolle. Alle inwoners van Zwolle die iets willen weten op het gebied van kunstbeoefening kunnen hier terecht. Voor meer informatie over et fonds of voor het aanvraagformulier kijk op www.amateurkunst.stadkamer.nl . Deze aanvraagronde sluit op 1 augustus 2016.

Artikel delen:

Reageer