PEC Zwolle versterkt zich met Hachim Mastour

Zwolle – PEC Zwolle heeft een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd, Hachim Mastour wordt voor een seizoen gehuurd van AC Milan. De 18-jarige aanvallend ingestelde speler kan rechts, links en centraal uit de voeten. Mastour heeft zowel de Italiaanse als Marokkaanse nationaliteit en werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Spaanse Malaga.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Met Hachim halen we een talentvolle speler bij de groep, die een podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Het feit dat hij als 15-jarige speler al op de bank zat bij het eerste van AC Milan zegt genoeg over zijn technische vaardigheden, alleen heeft talent ook speeltijd nodig om de volgende stap te zetten. Wij geven Hachim graag de kans zich bij ons in de kijker te spelen."

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Da’s allemaal heel mooi, maar waar blijft een goede keeper?? Ik lees net dat PSV de keeper van de Graafschap gekocht heeft. Ik heb al eens eerder gezegd: PEC moet die kopen maar men heeft nog steeds vertrouwen in vd Hart.


  Maak melding

 2. Heerlijk hoor de aanval meer dan driedubbel per positie bezet met goede spelers. Jammer dat het geld op is om de verdediging en keeper een kwaliteits en ervarings injectie te geven. Word weer een seizoen met heel veel tegendoelpunten. Na jaren van goed beleid is dit echt slecht gedaan door Nijkamp. Alleen maar jonkies in de verdediging en een paar eredivisie waardige spelers. Dat gaat heel veel punten kosten.


  Maak melding

 3. Jammer dat Steven ook nu verhinderd was om de wedstrijd bij te wonen.
  Ik vond het overigens een mooie tegenstander uit Belgie en een prima resultaat.  Maak melding

Reageer