Tijdelijke afsluiting Kamperweg en Blalobrug

Zwolle – Op komende dinsdag 19 juli van 6.00 tot 18.00 vinden werkzaamheden plaats aan de Kamperweg en de Blalobrug. Gedurende de werkzaamheden zijn de Kamperweg en de Blalobrug afgesloten voor al het verkeer. De omleidingsroute loopt via de Rieteweg.

De gemeente Zwolle heeft in het najaar 2015 de Kamperweg tot een fietssnelweg heringericht en met de Blaloburg verbonden. Om de overlast voor het verkeer te beperken voert de gemeente de laatste noodzakelijke werkzaamheden in de zomervakantieperiode uit.

Kamperweg
Op dinsdag 19 juli tussen 6.00 en 18.00 uur wordt de middenstrook van de Kamperweg voorzien van een slijtlaag. Bij vochtig weer kan de aannemer de slijtlaag niet aanbregen en worden de werkzaamheden opnieuw ingepland. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om de rijbaan voor al het verkeer af te sluiten. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan via de Rieteweg.

Blalobrug
Gelijktijdig met de wegwerkzaamheden aan de Kamperweg wordt de Blalobrug voorzien van nieuwe voegen. Evenals de Kamperweg is de fietsbrug op dinsdag 19 juli afgesloten tussen 6.00 en 18.00 uur.

In verband met de onderhoudsactiviteiten heeft het fietsverkeer op maandag 18 juli en woensdag 20 juli ter hoogte van de Blalobrug te maken met verkeershinder. Doorgang blijft mogelijk via een versmalde strook.

 

Artikel delen:

Reageer