Test de Tesla Autopilot in Zwolle

Zwolle – De afgelopen weken is de Autopilot functie van Tesla vrijwel dagelijks in het nieuws en wordt deze voortdurend besproken in de media en social media. Echter ziet de organisatie van Autopilot Experience veel op feitelijke onjuistheden gebaseerde discussies voorbij komen. Daarom biedt het de mogelijkheid voor mensen die echt willen weten wat Autopilot nou wel en niet kan, om op zaterdag 23 juli in Zwolle kennis te maken met de Tesla en de Autopilot functies.

tesla_test_zwolle.jpg 

Hoe autonoom is de Autopilot? Hoeveel controle geef je als bestuurder uit handen? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de beperkingen? Ervaar het zelf! Tijdens een rit van 1 uur leggen wij de Autopilot functies uit en kunt u zelf de auto besturen terwijl u gebruik maakt van de Autopilot functies. Eerst legt de organisatie de Tesla aan u uit, vervolgens wordt er gereden en als u eenmaal gewend bent aan de auto kunt u zelf ervaren wat de Autopilot kan. Op zaterdag 23 juli vindt u de Autopilot Experience bij de Supercharger bij het Van der Valk Hotel in Zwolle.

De kosten voor een rit van een uur zijn € 50,-. U kunt maximaal met 4 personen mee en het is mogelijk om onderweg van bestuurder te wisselen. U kunt zich per e-mail aanmelden voor onderstaande tijdstippen:
 
09.30u 10.30u
10.45u 11.45u
12.00u 13.00u
13.15u 14.15u
14.30u 15.30u
15.45u 16.45u
17.00u 18.00u
Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ec-rent.nl of door te bellen met 085 483 48 20. Geef hierbij aan naar welk tijdstip uw voorkeur uitgaat.
 
Voorwaarden
Tijdens de rit geldt een eigen risico van € 500,- en u bent als bestuurder verantwoordelijk voor het naleven van de verkeersregels. Hieruit voortvloeiende kosten, zoals verkeersboetes, dient u zelf te betalen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Een week voordat de autopilot functie uit was heb ik in een Tesla gereden. Wat een geweldig apparaat zeg! Ik ben om!

    En het is, denk ik, erg goed dat ze dit soort voorlichtingen geven.


    Maak melding

Reageer