Het weer: Tropisch warm

Door Redactie

Zwolle – Woensdag wordt de warmste dag van deze week. Bij een matige oostenwind en veel zon wordt het 33 graden. ’s Avonds kan er een flinke onweersbui ontstaan.

weerfoto-20-juli-2016-kranenburg.jpg
Kranenburg

Donderdag wordt het nog steeds warm zomerweer, maar minder warm met 27 graden maximaal. De zon wordt wat meer afgewissled met wolken waaruit nog een onweersbui kan vallen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Het weer: Tropisch warm”

  1. BAM! Dit talent maakt prachtige platen. Hij is in no time het amateuristische Stentor en Orange Photo’s niveau ontstegen. Ga zo door jongen.

  2. @Rutger S

    Yvon is een professioneel fotograaf op wereldniveau en heeft talloze exposities wereldwijd van Amsterdam tot Tokio. Tja die kan je niets wijs maken op het punt van de fotografie.8)

  3. @Rutger S

    En buiten dat om kan ze zelfs invloed op het weer uitoefenen. Vraag niet hoe, maar dat kan ze beter zelf uitleggen.;)

  4. Dus als je maar met iedereen (dom) meelult is het goed?
    Blijkbaar kunnen jullie er niet tegen als iemand geen meeloper is, andersdenkend is en waar nodig is een kritische noot kan uiten. Zegt heel veel meer over jullie dan over mij.
    @ Steven: Je hoeft geen wereldbekende professional te zijn om verstand van fotografie te hebben, hoor. Over dom lullen gesproken, lees je eigen reactie(s) even terug. Wie zit hier nu om aandacht verlegen?

  5. @Rutger S

    Kijk dit is nu typisch een reactie van @Yvon m/v die om aandacht verlegen zit. Net zoals @joppuh ook al reeds eerder aangaf. 😉

  6. Lullen, meeloper. En dan: “Waar nodig een kritisch noot kan uiten.”

    Waarom is dat nodig? Voor wie? Mensen vinden spontaan iets mooi. Je hoeft niet mee te lullen, maar wat heeft het voor zin om te zeggen dat ze ongelijk hebben? Laat toch lekker waaien ;D

  7. @Rutger S

    Klopt helemaal. Zodra wij iets mooi vinden is het volgens @Yvon dat wij mee lullen en meelopers zijn. Wouter heeft gewoon een mooie foto gemaakt voor op WLZ en dat mag gewoon gezegd worden.

Reacties zijn gesloten.