‘Zwols Koopweekend’ in december

Zwolle – In december zijn er weer extra koopavonden. De laatste jaren kreeg ondernemenrsvereniging Citycentrum Zwolle steeds meer signalen van de winkeliers in de binnenstad dat ze liever minder extra koopavonden hebben. Mogelijk geldt ook hier ‘less is more’.

Citycentrum heeft daarom besloten nog maar twee extra koopavonden te adviseren en wel vrijdag 2 en vrijdag 23 december! Zo ontstaat gekoppeld aan de vaste koopavond op donderdag een ‘Zwols koopweekend’ voor de Sinterklaas inclusief een koopzondag (4 december). Ook voor de Kerst is er dan zo’n ‘Zwols koopweekend’. Gezien het consumentengedrag adviseert Citycentrum op de zaterdagen 3 december en 24 december de winkels wat langer open te houden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Misschien goed om eens kritisch naar alle openingstijden te kijken. Waarom nog 1 koopavond tot 21 uur en niet standaard meerdere avonden langer open want het consumentgedrag veranderd. Woensdag t/m vrijdag bijvoorbeeld open tot 20.00 uur en op zaterdag tot 19.00 uur. Geeft mensen meer keuze en Is aantrekkelijk om te combineren met iets eten of drinken in de stad.


    Maak melding

Reageer