Trias Obstaclerun door Stadshagen

Zwolle – Wie sportief de zomer wil afsluiten, kan zaterdag 27 augustus zijn hart ophalen bij de Trias Obstaclerun; een obstakelloop van 8 kilometer door het hart van Stadshagen.

obstaclerun.jpeg 

De Trias Obstaclerun daagt je op de route op verschillende vlakken uit; deelnemers moeten 15 bijzondere obstakels overwinnen. 

Sport en jeugdhulp
Trias, organisatie voor jeugd en opvoedhulp hecht veel waarde aan sport en bewegen als een van de middelen om doelen te bereiken. Hoe zorg je ervoor dat een jongere na lang stil zitten weer in beweging komt? Of dat iemand met weinig succes-ervaring, vertrouwen krijgt om nieuwe zaken aan te pakken? Op welke manier kun je aan doelen werken als zelfvertrouwen; doorzettingsvermogen; samenwerken; structuur vinden; afspraken nakomen en meer. Dat is de reden dat Trias sponsor is van de de Obstaclerun, die voor ieder toegankelijk is.De Trias Obstaclerun is een samenwerking tussen Trias, Fitplaza, Urban Challenge Meppel en het Stadshagenfestival. De Urban Challenge organiseerde eerder soortgelijke runs in Meppel. Inschrijven is nu mogelijk! Tot en met zondag 24 juli voor 9,50 via https://obstaclerunzwolle.nl Daarna voor 14,50. 
Voor een sfeerimpressie check www.urban-challenge.nl.

Artikel delen:

Reageer